Af - 24/05-17 18:08; Opdateret: 24/05-17 18:42

33-årige Mikael er med i kampen om at blive verdens bedste DJ33-årige Mikael er med i kampen om at blive verdens bedste DJ

Følg Danmarks håbefulde deltager i kampen mod eliten.

IBIZA, (metroxpress):

Vi er taget til Ibiza. Ned til elektroniske toner, der pumper i palmerne og til et hold af elektriske DJ-talenter, der er fløjet ind fra hele verdenen for at dyste om at være verdens bedste upcoming DJ i konkurrencen 'Burn Recidency'.

En af dem, der er med i konkurrencen, er 33-årige Mikael Melander fra København, der er kendt under kunstnernavnet ‘Baime’. I første omgang regnede han ikke med at kvalificere sig til den danske konkurrence, men ikke nok med det, vandt han og sidder nu på Ibiza tripper spændt.

- Det er en kæmpe mulighed at være her. Men det er nervepirrende at vænne sig til, at det ikke længere bare er min hobby, siger Mikael Melander, der til daglig arbejder fuldtid som tekniker og spiller DJ-jobs to-tre gange om ugen.

Dj-konkurrence skudt i gang: Nu kæmper disse danskere om en gå videre til Ibiza
Dj-konkurrence skudt i gang: Nu kæmper disse danskere om en gå videre til Ibiza

Deltagerne skal dyste i forskellige discipliner, som indebærer alt fra test, hvor de bliver vækket om natten for at spille og øvelser, hvor de skal spille ud fra en stemning. Sådan skal de dyste indtil fredag, hvor de bedste går videre til næste del af konkurrencen.

- Det er svært at sige, hvor jeg ligger i konkurrence, men jeg satser på at gå videre. Alting er muligt, og det vil betyde alt at få et gennembrud, siger Mikael Melander, der netop nu har et dj-mix placeret i top 30 på en verdensrangliste.

Uanset hvordan DJ-eventyret på palmeøen folder sig ud, så har Mikael Melander langt fra planer om at skrue ned for de elektroniske beats foreløbig.

- Drømmen er at leve af sin hobby. Jeg kan ikke leve af det helt endnu, men det håber jeg virkelig på at gøre, siger han.

Ups: Her kommer kendt Youtuber til at afsløre DJ Guldsmeds identitet
Ups: Her kommer kendt Youtuber til at afsløre DJ Guldsmeds identitet

Om konkurrencen:

Mikael Melander vandt i forbindelse med RAW-festival i København æren som Danmarks bedste upcomming-DJ og en billet til den spanske festø Ibiza.

På Ibiza skal han kæmpe mod DJs fra hele verden om titlen og en pengesum på 100.000 euro

Deltagerne skal gennem en række test. Blandt andet skal de sammensætte DJ-mix udfra en stemning (som for eksempel solnedgang) og vækkes midt om natten for at lave et show.

Herefter skal de gennem flere sorteringer, så der til sidst kun er tre tilbage i feltet.

De tre sidste skal spille i halvanden måned på Ibiza og på den baggrund skal vinderen kåres.

Metroxpress følger konkurrencen tæt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Naboer stiktossede over nyt...
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Prince-læge indgår forlig i sag om...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx