Af - 10/02-14 14:30

- Hey, skriver du ikke lige ind med din guld-historie?- Hey, skriver du ikke lige ind med din guld-historie?

Nu kan du få direkte kontakt til metroxpress igennem Facebook-kaptajnen, Nadia.

storybild

- Hey chef, må jeg ikke få en computerskærm mere? (Billede: Facebook)

Hvad er det nu for et mystisk logo metroxpress har på Facebook?
- Det skal forestille at være mig, din trofaste nye MX-ven, Nadia. På metroxpress går vi meget op i kontakten til læsere som dig, derfor skal du vide, at det fremover er mig, du kan skrive til igennem Facebook.

Javel ja. Men hvad kan jeg bruge det til?
- Du får nu mulighed for at skrive direkte til mig med alt fra forslag til forbedringer, ideer til artikler eller efterlysning af en vidunderligt smuk pige, som Tobias Bonnesen eksempelvis gjorde det, hvorefter vi satte den helt store eftersøgning i gang.

- Det vil også ofte være mig, der dagen igennem serverer lækkerier fra mx.dk i dit Facebook-feed. Du kan genkende indlæggene på det lille blå logo i hjørnet af billederne på historierne.

Hvem er du så, rød-skjortede avatar-kvindemenneske?
- Jeg hedder Nadia Nikolajeva og er uddannet journalist ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. På metroxpress er jeg journalist og redaktør for sociale medier, hvor det er min fornemste opgave at levere det sjove, vigtige, kreative og overraskende i dit feed.

Har du ikke noget liv ud over arbejde, eller hvad?
- Jo, da. Jeg er musikanmelder i Go' morgen Danmark. Så jeg er ret nørdet omkring musik og ved ting om Beyoncé, som i de fleste sammenhænge er komplet ubrugelige. Ellers er jeg en cykelhjelms-bærende fornuftig type, der fælder tårer over virale frieri-videoer, elsker koncerter, vrisser over dårlige bilister og benytter enhver lejlighed til at fejre ting med et stykke kage.

Men hvad er en guld-historie egentlig?
- Det kan være et tip om noget i vores samfund og hverdag, der tydeligvis ikke fungerer. Men det kan også være en historie i den blødere ende, der eksempelvis har med familieliv at gøre. Det vigtigste er, at den rører noget i dig - om det er positivt eller negativt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Antallet af voldssager eksploderer:...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
SÅDAN! Danskere vinder historisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx