Af - 02/10-16 21:29; Opdateret: 02/10-16 21:57

ANMELDELSE: Justin Bieber skuffede i Parken -  Stadig kun for børnANMELDELSE: Justin Bieber skuffede i Parken - Stadig kun for børn

Til trods for at Justin Bieber de sidste par år med en række effektive singler er nået ud til et ældre publikum, var hans koncert søndag aften i Parken kun for børn, der er ligeglade med, hvad der foregår på scenen.

Bildstrecke im Grossformat »

Den canadiske sanger Justin Bieber på scenen i Parken søndag 2. oktober 2016 (Foto: Jens Astrup/Scanpix 2016)

Spørger man de to unge piger, der har skreget mig ind i ørerne hele koncerten igennem, var det verdens bedste koncert, men Justin Biebers tredje besøg i Danmark var desværre en kæmpe skuffelse.

Den 22-årige, canadiske megastjerne har længe kæmpet med fanhysteri. Han gider det ikke længere. Han er færdig med meet’n’greets, selfies og ’first likes’ på Instagram. Han vil tages seriøs som popstjerne og med de sidste års singler ’Where Are Ü Now’, ’What Do You Mean’ og ’Sorry’ har han endelig fået hul igennem til et publikum på sin egen alder. Bare ikke live.

Før koncert i Parken: Kendte afslører deres mest Justin Bieber-agtige sider
Før koncert i Parken: Kendte afslører deres mest Justin Bieber-agtige sider

Parken var fyldt til randen med skrigende børn og teenagere, og måske derfor virkede Justin Bieber ualmindelig uoplagt, som om det blot var endnu en aften, der skulle overstås.

Lyden var som så ofte før dårlig, det var umuligt at høre, hvad han sagde i mikrofonen, og scenen var så ”lille” at han både fysisk og psykisk konstant virkede fjern.

Justin Bieber havde allieret sig med en hær af dansere, og han er skam god til synkrondans, men det virkede hele tiden mekanisk og charmeforladt. Ikke én gang spottede jeg et smil fra scenekanten, og når han talte til publikum, lød det hver gang som alt for indøvede replikker.

Vil du feste med Bieber? Så er denne klub dit bedste bud - ’Kom, hvis du er lækker’
Vil du feste med Bieber? Så er denne klub dit bedste bud - ’Kom, hvis du er lækker’

Gider han overhovedet spille live længere? Gider han overhovedet synge live? Ofte glemte han helt at bevæge læberne, mens hans ”sang” buldrede ud af højtalerne.
Der var enkelte højdepunkter, som da han skrællede showet ned til en akustisk guitar. Da han rent faktisk sang ’Cold Water’ og ’Love Yourself’ siddende i en sofa klimprende på sin guitar, kunne man høre talentet.

TEST DIG SELV: Hvor meget minder du om Justin Bieber?
TEST DIG SELV: Hvor meget minder du om Justin Bieber?

Om det er et umodent forsøg på at spille cool, eller om han som nævnt bare ikke rigtig gider er svært at vurdere, men medmindre man er tilfreds bare at være i samme rum som Justin Bieber, så fik man ikke meget for sin billet søndag aften i Parken.

Justin Bieber har potentiale til at følge i navnebror Timberlakes fodspor, men han og hans publikum har et godt stykke endnu.

OMG for en mekanisk omgang. Det bliver fedt den dag man kan gå hjem fra en Bieber-koncert uden at have fået tinnitus.

2 ud af 6 stjerner.

P.S. Det var sgu fedt nok, da han fik taget til at lette til sidst med en gennemblødt regn-udgave af 'Sorry'.


LÆS OGSÅ: 22-årige Malene skulle have mødt Bieber - derfor aflyste han

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx