Af Tinie Maibøll - 03/07-17 18:30; Opdateret: 03/07-17 18:43

Disse fire kunstnere HADER deres egne mega-hitsDisse fire kunstnere HADER deres egne mega-hits

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor nogle kunstere til koncerter bare aldrig spiller det kæmpehit, som publikum ellers bare står og venter på?

storybild

Der er et bestemt nummer, som Lady Gaga ikke er særlig stolt af. (Billede: VALERIE MACON)

Det kan godt være, du nynner med, men artisten bag nummeret deler ikke nødvendigvis din begejstring. I hvert fald ifølge musiknyhedssiden People Music som har bragt en liste over kunstere, som bestemt ikke er vilde med deres egne kæmpehits.

Lady Gaga - 'Telephone'

Selvom det nærmest blev en verdensplage tilbage i 2009, så var skaberen af popnummeret ikke glad. Tværtimod. Lady Gaga afslørede tilbage i 2011, at nummeret 'Telephone', som hun optog sammen med Beyoncé, virkelig går hende på nerverne.

- Jeg hader 'Telephone'. Er det en forfærdelig ting at sige?, udtalte hun dengang til magasinet Pop Justice.

Grunden til den udeblevne kærlighed for nummeret handler dog ikke om musikken, men om sangerindens følelsesmæssige forbindelse til nummeret. Hun har nemlig forklaret, at hittet minder hende om en stressende tid, hvor hun ikke nåede at blive tilfreds med resultatet, fordi hun ville alt for mange ting.

Oasis - 'Wonderwall'

'Cause maybeeeeeee'... Det er et af de dér numre, som bare kalder på fællessang og løftede lightere. Men forsangeren i bandet Oasis, Liam Gallagher har allermest lyst at kaste op, når han hører det selv. Det forklarede han i et interview med MTV tilbage i 2008.

- Jeg kan ikke fucking holde den fucking sang ud. Hver gang, jeg bliver nødt til at synge den, så har jeg bare lyst til at brække mig. I USA spørger folk: 'Er du Hr. Wonderwall?' Så har man bare lyst til at slå dem, udtalte Gallagher.

I senere interviews har han dog modereret sine udtalelser om nummeret en smule, men det virker stadig ikke som et direkte lunt forhold.

Madonna - 'Like a virgin'

Det kan være svært at holde styr på alle de hits, som popdronningen Madonna har lavet. Men spørger man hende selv, så er det i hvert fald ikke numrene fra begyndelsen af hendes karriere, som hun vil huskes for.

I 2008 fortalte hun i et radiointerview, at hun slet ikke var sikker på, at hun nogensinde havde lyst til at optræde med nummeret 'Like a virgin' nogensinde igen, medmindre hun fik i omegnen af 30 millioner dollars for det. Men på trods af sangerindens had til nummeret, så lader det til, at den forfølger hende. Hun har nemlig senere forklaret, at folk har en tendens til at spille nummeret, når hun er i nærheden.

- Af en eller anden grund tror folk, at man har lyst til at høre en af sine egne sange, når man er på restaurant eller ude og shoppe. Som regel spiller de 'Like a virgin' og det er bare den, jeg ikke vil høre, sagde hun til New York Z100 Radio.

Miley Cyrus - 'Party in the U.S.A'

Man skal vente længe på de rosende ord om nummeret 'Party in the U.S.A', hvis man spørger sangerinden Miley Cyrus.

- Helt ærligt, så valgte jeg kun det nummer, fordi det passede til det outfit jeg ville have på, lød det kort efter, at nummeret var udkommet i et interview med sitet Mileyworld.

Hun har da også været igennem en masse faser med forskellige looks og genrer, siden nummeret udkom i 2009. Men det er især stilen på nummeret, som irriterer Miley Cyrus, fortalte hun i et interview med V i 2013.

- Jeg kan ikke sige, at jeg ikke holder af nummeret eller værdsætter det- Det ville svare til, at min far (countrysanger Billy Ray Cyrus, red.) sagde, at han hadede 'Achy Breaky Heart'. Jeg ville aldrig gøre det om, men det er ikke, hvem jeg er, hvad jeg vil synge eller sådan, jeg har lyst til at lyde, sagde hun.

Du kan se den fulde liste over kunstere, som senere har mistet gejsten for deres egne numre i artiklen hos People Music.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Yahya Hassan afbryder live-tv under...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Krig i Venstre: Partifælle angriber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx