Af - 28/12-13 17:16; Opdateret: 28/12-13 18:08

Hårde rappere langer ud efter Popstars-JonHårde rappere langer ud efter Popstars-Jon

Da mx.dks juleserie nåede DJ Aligator, kunne vi fortælle, at musikikonet var på vej med et rap-projekt. Hør det her.

Tag et fængende beat skabt af A:M, tilføj de hårde Christiania-drenge MFS som vokal og så har du et hårdtslående nummer, der nok skal vække opsigt i musikbranchen.

Med vanlig tro på egne evner tordner MFS frem på nummeret ’Million’, og det går blandt andet ud over Jon Nørgaard, der blev landskendt, da han vandt Popstars i 2002.

- 20 tommer chrome, ruller i en million, leverer til popsangere, du kan spørge Jon, lyder det med henvisning til en episode, hvor Jon manglede 'lidt af det sjove' til Snoop Dogg og hans slæng, da det var i Danmark for at indspille et nummer med Kato.

Husker du DJ Aligator? Det laver han i dag
Husker du DJ Aligator? Det laver han i dag

Sådan lyder historien fra A’typisk, der er en del af MFS, i hvert fald.

- Hvis man spørger Jon, hvad der skete, da Snoop og dem kom forbi, så vil han svare, at han hev fat i os. Så det er ikke for at kalde ham ud, men for at lave lidt sjov med ham. Vores fans tror måske, at vi kun har med de hårde drenge at gøre, men vi hjælper også de poppede typer, fortæller han.

Og det er netop kernen i nummeret 'Million', hvor omkvædet lyder ’jeg leverer flere pakker end postbudet makker’.

- Hver gang der kommer amerikanske eller andre store kunstnere til Danmark, og de brug for lidt af det sjove eller et eller andet, så er det som regel gaden, der står for det. Der har en fyr som Jon problemer og brug for hjælp. Vi hjalp ham ved at sørge for, at Snoop og dem fik hygget, som de skulle. Det er en påmindelse, så han husker hvordan og hvorledes.

Aligator er tilbage
Nummeret er produceret, indspillet, mixet og til dels skrevet af en gammel kending i dansk musik. A:M står nemlig for Ali Movasat bedre kendt som DJ Aligator. Han har stadig Aligator-projektet kørende, men i modsætning til tidligere kaster han sig nu også ud i eksempelvis rap-projekter.

- Jeg har altid gerne ville lave noget med A’typisk, fordi han har en fed stemme, og den måde han rapper på, det er noget, man husker. Da jeg lavede det her track, kunne jeg bare høre A’typisk med det samme, og så tog jeg kontakt til pladeselskabet, siger Ali Movasat.

MFS var ikke i tvivl, da de hørte, hvem der ville lave musik med dem.

- Allerede før, vi begyndte at lave musik, hørte vi DJ Aligator. Selv om vi ikke hører techno normalt, så var det dét, der var det hårde for os, så vi var glade for bare at få muligheden. Nu hvor vi står med det endelige produkt, er jeg rigtig, rigtig glad for, at vi slog til, for efter jeg har lært ham at kende som person, har jeg fået endnu større respekt for hans musik og talent, fortæller A’typisk.

Alle takkede nej til dette danske kæmpehit
Alle takkede nej til dette danske kæmpehit


Kan ikke en skid

Det er ikke tilfældigt, at MFS buldrer sådan frem på nummeret. Det handler om at sætte sig i respekt og minde branchen om, hvem der leverer, det de siger.

- Det er vigtigt for os at komme ud med det her budskab, som vi følte var meget aktuelt, da alt for mange råber op om, hvor meget de kan uden at kunne en skid. Så er det vigtigt, at vi lige træder ind og manifesterer, hvem der leverer, understreger A’typisk og fortsætter:

- Forskellen på os og andre rappere er, at vi prøver at undgå at udlevere os selv ved at sige for meget, hvor andre rappere snakker om, at de kender nogen, der kender nogen. Men det kan folk godt lure. Branchen ved godt, at de ikke skal fucke med os, hvor man omvendt kun kan smile, hvis en lille, tyk mand som U$O siger ’bitch’.

Se den ucensurerede udgave af 'A:M - Million feat MFS' her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx