Af - 20/06-17 18:10

Se hvad Peter A.G. synes om Tinder, Gulddreng og fidget spinnersSe hvad Peter A.G. synes om Tinder, Gulddreng og fidget spinners

Han nærmer sig pensionsalderen, men evigt unge Peter A.G. nægter at lade sig pensionere. Metroxpress har derfor bedt den 64-årige Gnags-frontmand forholde sig til tidens største tendenser og modeudtryk.

storybild

Fredag spiller Gnags til Fredagsrock i Tivoli. (Billede: Axel Schütt)

Gulddreng:
En af tidens mest populære sangere er en ung sanger fra Vejle, der gemt bag guldkæder og solbriller parodierer forkælede overklasse-børn.

- Jeg har aldrig mødt ham, men han virker til at være god til at iscenesætte sig selv. Spørgsmålet er, om han vil være Gulddreng resten af livet, for det kan være svært at slippe ud af den skygge. Så er det nemmere at være Peter A.G.. Jeg spiller jo også roller og kalder mig Mr. Swing King, men det er jo stadig mig. Mennesket har altid klædt sig ud. Det er ved at lege med vores identitet, at vi finder os selv.

Fidget spinner
Årets store legetøjs-dille er et roterende stykke plastik, der oprindelig blev udviklet til at afstresse børn med ADHD og autisme.

- Jeg var måske en af de første i Danmark, der fik en fidget spinner. Min søn arbejder i New York og havde en med hjem til mig i starten af året. Jeg kan godt lide det gnidningsfrie drive og sidder ofte med den, hvis den lige ligger fremme. Der har jeg været en firstmover, haha.

10 ting du ikke vidste om 'The Julekalender'
10 ting du ikke vidste om 'The Julekalender'

Tinder
Det er blevet normalt at finde kærligheden via sin mobiltelefon, hvor man vælger sin udkårne ud fra et profilbillede.

- Jeg har aldrig været på sådan noget, og jeg har egentlig heller aldrig haft svært ved at møde nogen i virkeligheden, hvor man jo ofte falder for noget, man ikke ville kunne se på Tinder. Men jeg tror, det er et udmærket redskab til at måle, hvor populær man er. Det siger meget om de unges verden, som jeg oplever som meget kropsforskrækket. Er man nu god nok? Jeg tror, Tinder er med til at gøre folk usikre på sig selv.

Nye toner fra halvgamle Gnags begejstrer anmelderne
Nye toner fra halvgamle Gnags begejstrer anmelderne

Fredag spiller Gnags til Fredagsrock i Tivoli. Læs et stort interview med Peter A.G. i BT onsdag, hvor han afslører sin holdning til emner som E-sport, Snapchat og disruption.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx