Af Bo Poulsen - 20/12-17 07:19

Eminems overraskende dating-vane: Bruger GrindrEminems overraskende dating-vane: Bruger Grindr

Rapperen er tidligere blevet beskyldt for homofobi, men vedkender sig nu at benytte en dating-app, hvor mænd kan møde mænd.

storybild

Eminem. (Billede: Andrew Kelly)

Den amerikansk rapper Eminem er tidligere blevet beskyldt for at være homofob på grund af sine sangtekster, hvor han blandt andet bruger ord som 'faggot' (bøsserøv, red.).

Selv har han forklaret, at han bruger ordet i en nedladende kontekst, men han påstår, at han ikke er homofob. For Eminem fungerer ordet i rap battles som erstatning for idiot, røvhul mv.

I et nyt interview med Vulture løfter han måske sløret for sin seksualitet. Her bliver han spurgt ind til, om han dater.

»Det er hårdt. Siden min skilsmisse har jeg været på et par dates, men det har ikke udviklet sig til noget, som jeg ville have ud i offentligheden,« siger han til mediet.

Herefter spørger journalisten, hvordan Eminem møder sine dates. Hertil svarer rapperen, at han bruger den populære datingapp Tinder. Det virker til at overraske intervieweren. Herefter svarer Eminem også, at han bruger Grindr, der er en datingapp for homoseksuelle og biseksuelle mænd.

Journalisten spørger dog ikke yderligere ind til den album-aktuelle rapstjernes seksualitet.

Den verdenskendte, homoseksuelle hitmager Sir Elton John har for nyligt været ude at forsvare Eminem, som han kalder for sin ven. De optrådte sammen med hittet 'Stan' i 2001 til Grammy-uddelingerne.

Her ses superstjernerne Elton John og Eminem i 2001 til det 43. Grammy-uddeling i 2001 i Los Angeles. (Billede: HECTOR MATA)

»I min optik har Eminem aldrig været homofobisk. Jeg lyttede til hele 'Marshall Mathers'-albummet på vej til en koncert i South Hampton, og jeg blev helt overvældet. Og jeg tænkte for mig selv, hvordan nogen kunne forestille sig, at det her (er homofobisk, red.).. altså han skriver bare om, hvordan tingene er. Ikke hvordan han personligt tænker, men hvordan tingene er,« siger Sir Elton John i interviewet med Huffington Post.

Selv har Marshall Mathers, der er Eminems borgerlige navn, i 2010 forklaret, at han går ind for ægteskaber mellem homoseksuelle.

Den 45-årige rapper har af to omgange været gift med Kimberly 'Kim' Scott.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
FOA-formand slår fast midt i...
bt.dk
Dansk stjernerytter efter sit...
bt.dk
'Nogen af os vil altid gå rundt og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx