Af Bjørn A. G. Lange - 11/01-16 10:57; Opdateret: 11/01-16 11:58

Citybois bliver slagtet: Det er et fornærmende ringe produktCitybois bliver slagtet: Det er et fornærmende ringe produkt

Metroxpress' anmelder er langt fra begejstret for Ctybois' debut-ep.

Bildstrecke im Grossformat »

Forstadsdrengene Citybois’ debut-ep viser, at der skal mere end en tv-gimmick til for at lave musik, der egner sig til andet end som ringetone på børnenes mobil.

‘What Bois About To’ er et forhastet forsøg på at holde fangryden i kog med ni sange, der forsøger sig i spændfeltet mellem The Weeknd og Scarlet Pleasure, men lyder som noget, de to ‘bois’ har indsunget på en eftermiddag over en energidrik eller to.

Citybois-Thor forklarer: Hvem er hvem i 'X Factor'
Citybois-Thor forklarer: Hvem er hvem i 'X Factor'

Den ene selvsmagende pinagtighed efter den anden prøver at overgå sin forgænger i hvor generisk popmusik kan laves, men selv om autotuneren er på overarbejde, kan den ikke skjule, at de to drenge kun i beskedent omfang magter den opgave, det er at synge god pop.

Et lyspunkt er ‘Stay’, der på en god dag måske kunne snige sig ind på en demoopsamling med Justin Bieber, men i det store hele er dette et så fornærmende ringe produkt, at man får helt ondt af de to, der har lagt navn til det.

En ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Citybois laver en Kim Kardashian

LÆS OGSÅ: TV: Citybois ser tilbage - SÅ vildt var vores 2015

LÆS OGSÅ: TV: Citybois fortæller: - Sådan skal vi holde jul i år

LÆS OGSÅ: TV: Citybois svarer på alle jeres spørgsmål: - Sidst vi græd var da...

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx