Af Julie Bülow - 30/09-17 17:37; Opdateret: 30/09-17 18:18

DAMN! Afslørede Kendrick Lamar lige, at han kommer til Danmark?DAMN! Afslørede Kendrick Lamar lige, at han kommer til Danmark?

Kendrick Lamar har delt et billede, der lover godt nyt til Kendrick Lamar-tørstige fans i Europa - og måske Danmark.

storybild

Kendrick Lamar på scenen i Store Vega søndag aften den 10. februar . (Foto: Jeppe Bjørn Vejlø/Scanpix 2013) (Billede: Jeppe Bjørn Vejlø)

DAMN. Er ikke bare navnet på Kendrick Lamars seneste album. Det er også de drilske ord, der står trykt over det billede han lige har delt på sin instagram story.

Billedet viser godt nok blot en tegning af Europa og Storbritannien, men den vakse fan vil også have bemærket, at Live Nation Danmark (koncertarrangør),  var hurtige til at dele billedet på deres facebookside. Uden nogle kommentarer knyttet til. Men mange fans tager facebookopslaget som en antydning, og ytrer derfor deres håb om at netop Danmark har en prik på tourplanen.

Men betyder dét at Kendrick Lamar slår et smut omkring Danmark? Det vil kun tiden vise. Vi kontaktet Live Nation Danmark, men de ønsker ikke at kommentere på rygterne.

Sidst den 30-årige rapper, der blandt andet står bag storhitsne 'Bitch, don't kill my vibe', 'HUMBLE' og 'Swimming Pools (drank)', berigede sine danske fans, var på Roskilde Festival 2015.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Menneskejagt i gang efter...
bt.dk
Kinesisk politi deler billede af...
bt.dk
Øjenskade hæmmede modstanderen - og...
bt.dk
Wozniacki risikerer at miste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx