Af - 10/03-14 19:00

Lina Rafn: Derfor har Basim fået en karriere efter 'X Factor'Lina Rafn: Derfor har Basim fået en karriere efter 'X Factor'

Da Basim lørdag aften vandt det danske melodi grand prix, sad hans gamle 'X Factor'-dommer Lina Rafn og fulgte med på tv.

storybild

(Billede: Mogens Flindt)

- Jeg så også, at Marcel fra Alien Beat Club sang med i koret. 'X Factor' er åbenbart blevet kanonføde til grand prixet, haha. Men ja, fantastisk at se Basim i grand prixet. Da han var med i 'X Factor', blev han jo ved med at synge falsk, men det var ikke noget problem i lørdags. Der kunne man tydeligt se, hvor meget han har udviklet sig, fortæller Lina Rafn til mx.dk.

Basim-effekten: Stormer frem på Facebook
Basim-effekten: Stormer frem på Facebook

Hun har en forklaring på, hvorfor Basim er nået videre med karrieren efter 'X Factor', hvor han blev nummer fire i den første sæson tilbage i 2008.

- Da han stillede op i 'X Factor i København, blev han afvist tre gange til precastingen. Hver gang de sendte ham ud, stillede han sig bare om bag i køen igen. Han fandt ud af, at der manglede grupper, så han tog til casting i Aarhus med sin bror og lod som om, de var en gruppe. Lige før de så skulle ind og synge for os, blev broderen udenfor, og så var Basim pludselig inde i varmen. Det siger noget om hans engagement. Når 'X Factor' er slut, er det netop vilje, der skal til, for at du kan klare dig i branchen. Den har han, påpeger Lina Rafn og er ikke sikker på at samme vilje findes hos årets aktuelle 'X Factor'-deltagere.

- Det er ligegyldigt hvor stor en sanger du er, hvis ikke du vil det 100%.

Backstage med Basim: Sådan havde han det op til showet
Backstage med Basim: Sådan havde han det op til showet

LÆS OGSÅ: Rystet Bryan Rice: Jeg har aldrig kaldt Basim for usmagelig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx