Af - 06/04-14 12:48; Opdateret: 06/04-14 14:03

Ung mand viser kampen mod kræft i hjerteskærende videoUng mand viser kampen mod kræft i hjerteskærende video

I en rørende sang beskriver 20-årige Harry Hudson oplevelsen af sit kræftforløb.

I juni sidste år vågnede Harry Hudson midt om natten med vejrtrækningsproblemer. Han blev hasteindlagt på hospitalet, hvor han senere blev diagnosticeret med Hodgkins lymfom, en kræftsygdom i lymfeknuderne.

Nu er den 20-årige unge mand, der bor i Californien, USA, tilbage med en hjerteskærende musikvideo, hvor han forsøger at illustrere, hvordan det er at leve med kræft tæt inde på livet.

- Efter 7 måneder med kemo... Efter at være blevet fortalt, jeg ikke ville klare det... Efter al den smerte og lidelse... Jeg er spændt på at dele min rejse med alle. Jeg skrev denne sang ved min første kemo, så den betyder virkelig meget for mig, skriver han på Instagram.

Videoen er sammensat af små videoklip optaget gennem de syv måneder, Hudson var i behandling.

Døende far fører 11-årig datter op ad 'kirkegulvet' i rørende video
Døende far fører 11-årig datter op ad 'kirkegulvet' i rørende video

Et skridt tilbage, to skridt frem
Det var op ad bakke for Hudson. Da han troede, der var fire uger tilbage af behandlingen, blev han væltet omkuld. Hans immunforsvar var så svækket, at behandlingen måtte sættes på pause.

- Det er endnu en gang en forhindring på vejen... men jeg fortsætter med at kæmpe, til jeg helt tilbage til det normale. Tak for al jeres kærlighed og bønner. Jeg er meget frustreret lige nu, men jeg vil blive ved med at smile, skrev han dengang på Instagram.

Hudsons mål var, at sygdommen ikke måtte ødelægge hans liv. Derfor fortsatte han med at arbejde hen mod sin drøm som musiker, mens han bevarede en positiv attitude og et smil på læben.

- Jeg vil bare gerne være lykkelig. Jeg bliver lykkelig af at lave musik. Hvis jeg kan lave musik og gøre andre folk lykkelige, så kan jeg gøre andre folk lykkelige med min historie og den bevægelse, jeg vil starte. Det er win-win, siger han som introduktion til videoen.

Støttede kræftsyg ven: Nu er skaldet pige velkommen igen
Støttede kræftsyg ven: Nu er skaldet pige velkommen igen

Ser fremad
Hele vejen gennem forløbet skrev og indspillede Hudson musik mellem kemobehandlingerne.

Derfor har han også valgt, at overskuddet går til The American Cancer Society. Han håber, pengene kan hjælpe med at finde en kur mod kræft, og at de vil gå til at hjælpe børn, der lider af sygdommen.

- Det handler ikke om penge eller berømthed, det handler om rent faktisk at gøre en forskel og vise folk håb i denne verden, skriver han.

Sangen, Learn 2 Love, er skrevet to dage efter hans første kemobehandling. Hudson blev erklæret rask den 9. januar i år.

LÆS OGSÅ: Rørende kortfilm vil få dig til at overveje børns opvækst

LÆS OGSÅ: 80-årige Betty er måske verdens sejeste instagram-bruger

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Mette Frederiksen, du må aflive et...
bt.dk
Nadia Shila sagsøger hospital:...
bt.dk
Efterforskerne jagter drabsmand:...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx