Af - 18/06-16 14:17

Ingen hjalp rockstjerne under koncert - så tog 17-årige Kasper en rask beslutningIngen hjalp rockstjerne under koncert - så tog 17-årige Kasper en rask beslutning

Kasper sørgede for, at 69-årig rockstjerne ikke skulle fryse under koncert.

Bildstrecke im Grossformat »

17-årige Kasper Lykke Wethelund har et festivalminde ud over det sædvanlige, efter han fredag aften var til Iggy Pop-koncert under NorthSide.

Den aldrende rockstjerne Iggy Pop optræder nemlig oftest i bar overkrop. Og selv om det 69-årige rock-energibundt hoppede, dansede og vred sig på scenen, skuttede han sig tydeligvis i aftenkulden. Iggy Pop råbte til scenepersonalet, at han havde brug for en jakke.

TV: Festival-fyrene guider: Sådan scorer du os
TV: Festival-fyrene guider: Sådan scorer du os

- Jeg står der til Iggy Pop-koncerten og har det for fedt, da han råber “I need a jacket”. Men der skete ikke rigtigt noget. Så tænkte jeg, at det kunne være sjovt at kaste min trøje op til ham, fortæller Kasper, der selv havde det rigtigt varmt på forreste række og ikke havde brug for den.

Af røg den blå Nike-trøje.

TV: Pigerne afslører - sådan scorer du os på festival
TV: Pigerne afslører - sådan scorer du os på festival

- Så jeg tog trøjen af og viftede med den. Det fik han øje på og signalerede så, at jeg skulle kaste den op til ham. Og så tog han den på, efter at have kæmpet lidt med at tage den på og synge samtidig, siger Kasper.

- Jeg har selv fået den trøje af en af mine venner, da jeg engang frøs. Så jeg tænkte bare, at det ville være smukt, at lade trøjen hjælpe en anden mand i nød, siger han.

Iggy Pop sang herefter flere numre med trøjen på. Senere tog han den af igen og iførte sig en læderjakke - og her blev trøjen brugt som halstørklæde. Og Kasper er en heldig ung mand. For efter koncerten, kastede en festivalmedarbejder trøjen ud til ham, da Iggy havde forladt scenen.

Drama på Northside: Sanger sender sviner til festivalen fra scenen
Drama på Northside: Sanger sender sviner til festivalen fra scenen

- Det var jeg SÅ glad for. For da jeg fik den tilbage, frøs jeg rimelig meget. Og jeg var helt oppe at køre over, at Iggy Pop havde haft min trøje på.

En ting er sikkert: Trøjen skal ikke vaskes. Og måske skal den endda op og hænge, siger Kasper om rockstjerne-trøjen.

- Iggy Pop er helt sindssyg live. Og det var noget, jeg havde set frem til, siden jeg fik billetten for et halvt år siden. Jeg blev virkelig overrasket over, at han løb rundt og fyrede de gamle dansemoves af. Det var en rigtig god koncert, lyder det fra den glade fan.

Se videoen: Her fortryller Lukas Graham 30.000 fans i Aarhus
Se videoen: Her fortryller Lukas Graham 30.000 fans i Aarhus

Iggy Pop was great last night 🙌🏻 Now we're getting ready for day 2 🍻 #ns16 #iggypop

A video posted by Julia (@thevintagehausfrau) on

@northside_dk 's having fun! #iggypop

A photo posted by Iggy Pop Official (@iggypopofficial) on

#iggypop #ns16 #lustforlife #breakintoyourheart #realwildchild #69

A photo posted by alainpasha (@alainpasha) on

LÆS OGSÅ: TV: Dansk popstjerne afslører: - Sådan endte jeg i 'Game of Thrones'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx