Af Katrine Frederikke Wandrup - 05/09-17 21:07; Opdateret: 05/09-17 22:17

Hård kritik efter Page Four-koncert: Fan græd sig i søvnHård kritik efter Page Four-koncert: Fan græd sig i søvn

En dedikeret Page Four-fan endte med at græde sig i søvn efter en koncert med sine idoler. For selv om de plejede at hilse og være søde, så har piben nu fået en anden lyd.

storybild

Bandet Page Four. (Billede: Sophia Juliane Lydolph)

Victoria havde sammen med nogle veninder vundet et 'meet and greet' med sine idoler fra det danske boyband Page Four, og hun troede, det ville blive hendes livs oplevelse. For selv om hun har mødt bandet før og snakket med dem, så har hun aldrig været alene med dem – men den mulighed var der nu.

Dog endte mødet med at blive en kort og ikke særlig stor fornøjelse.

Veninderne var blevet lovet 15 minutter med bandmedlemmerne, hvor de kunne snakke og få taget nogle billeder. Men i virkeligheden endte de med blot fem minutter, fordi de unge mænd tilsyneladende hellere ville om backstage og spille med en fodbold og fjolle rundt end tale med deres fans.

»De taler hele tiden om, hvor søde de er overfor deres fans, og at de altid gerne vil tage billeder med os. Men jeg føler, at de mere og mere er irriterende og ignorerer deres fans,« fortæller Victoria til BT og metroxpress.

Page Fours manager, Andreas Holmsgaard, understreger, at alle fans, som havde vundet en meet and greet, fik den, men at de blev nødt til at gøre det kort, fordi koncerten var blevet forsinket, og at de på grund af en aftale med Bakken ikke kunne fortsætte, da Xander, den næste kunstner på programmet, skulle i gang med sin koncert.

Victoria mener at vide, at Page Four hellere ville fjolle rundt, fordi hun sammen med sine veninder og omkring 30 andre fans stillede sig hen til et hegn efter den ultrakorte meet and greet for at se, om de kunne få et glimt af de unge mænd.

Men bandmedlemmerne vinkede kun helt kort til de mange fans og ignorerede dem ellers fuldstændig. Og det påvirker Victoria rigtig meget.

»Jeg og mine veninder var rigtig sure, og da jeg kom hjem, endte jeg med at græde mig i søvn, fordi de havde gjort mig rigtig ked af det ved at ignorere mig,« siger hun og fortsætter:

»Jeg græd også i skolen i går. Det kom som et chok for mig, og jeg bliver ked af det, når de ikke vil bruge tid med deres fans.«

Andreas Holmsgaard er ked af, at Victoria har fået den opfattelse, at bandet ikke ville hilse på deres fans, for sådan var situationen slet ikke, fortæller han.

»Arrangementet på Bakken var en dobbeltkoncert, og derfor havde vi lovet arrangørerne, at vi ikke ville trække publikummet væk fra Xanders optræden ved at tale med fans, efter hans koncert var gået i gang. Så grunden til, drengene ikke ville tale med deres fans, var af hensyn til og i respekt for Xander, og ikke fordi de ikke ville snakke.«

Victoria føler, at bandmedlemmerne har forandret sig rigtig meget og ikke længere vil bruge tid på deres fans, selv om de siger, at de er nogle af de bedste til at tale med dem og få taget billeder med alle interesserede.

Selv om det for mange måske kan virke som en lille ting, at Page Four ikke ville tale med Victoria, så påvirker det hende rigtig meget.

»Jeg har været deres fan fra starten, og derfor er der måske nogle, der ikke kan sætte sig ind i, hvordan jeg har det. Men det føles nærmest som at blive slået op med af en kæreste. Jeg føler mig forbundet til dem, og de var så søde i starten og ville altid gerne snakke med deres fans. Men sådan er det ikke mere - nu skrider de bare fra en.«

Derfor har Victoria også truffet en beslutning efter den dårlige oplevelse. Hun vil ikke længere til koncerter med bandet og hun vil ikke tale med dem, hvis hun ser dem på gaden. Faktisk vil hun slet ikke have noget med dem at gøre længere.

»Jeg gider ikke bruge mere tid på dem, for de gør mig ked af det.«

Andreas Holmsgaard mener ikke, Victoria bør afskrive bandet på grund af sin oplevelse. Hun bør ikke tage Page Fours reaktion personligt, og bandet bruger generelt fortsat meget tid på deres fans, siger han.

Victoria er ikke pigens rigtige navn. Redaktionen er bekendt med hendes identitet, men har efterkommet hendes ønske om anonymisering, fordi hun ikke er myndig og frygter, at andre dedikerede Page Four-fans vil angribe hende på grund af hendes kritik af bandet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-klub vil have flere på...
bt.dk
Avicii død: Efterlader sig kæmpe formue
bt.dk
‘Bad boys’-Amalie: Sådan er Lasses og...
bt.dk
Blev kendt som 'Mini Me': Austin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx