Af - 18/03-14 06:44; Opdateret: 18/03-14 07:29

Rolling Stones aflyser koncert - Turné i fare efter dødsfaldRolling Stones aflyser koncert - Turné i fare efter dødsfald

Tirsdag morgen annoncerede koncertarrangøren Frontier Touring, at Rolling Stones første koncert på deres australske turné er aflyst.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Rolling Stones er i disse dage i Australien for at spille en række koncerter "Down Under".

Jagger-kæreste opdaterede Facebook efter sin død: Nu er profilen slettet
Jagger-kæreste opdaterede Facebook efter sin død: Nu er profilen slettet

Men den turné ser nu ud til at være i ekstrem fare for at blive aflyst, efter det blev offentliggjort mandag aften, at Mick Jaggers kæreste L'Wren Scott var fundet død i sin lejlighed.

Og der er nok ikke nogen, der ville kunne klandre forsangeren Mick Jagger for ikke at kunne gennemføre turnéen, efter nyheden om kærestens selvmord, og Jagger har da også i skrivende stund modtaget kondolencer fra hele verden.

Tirsdag morgen dansk tid skriver koncertarrangøren Frontier Touring på Facebook, der står bag turnéen, at Rolling Stones har aflyst deres første koncert i Perth, men der er endnu ikke nyhed om, dødsfaldet påvirker hele turnering.

Det tog dog noget tid, før de mange fans af det legendariske rockband fik nogen udmelding om, de kunne bruge deres billetter. Det fik dem til at rase over arrangøren.

Stor mystik om Jaggers kærestes selvmord
Stor mystik om Jaggers kærestes selvmord

- Kom nu Frontier Touring! Larmende stilhed, skriver en fan på arrangørens Facebook-side.

- Kan I ikke bare melde noget ud? Som for eksempel 'vi arbejder på sagen, og vi vil opdatere jer hurtigst muligt'. Stilheden er latterlig. I burde i det mindste skrive en kondolence til Mick, lyder det fra en anden.

LÆS OGSÅ: Mick Jaggers designer-kæreste fundet død i lejlighed

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx