Af - 17/09-13 16:24

James Blunt hylder Whitney på nyt albumJames Blunt hylder Whitney på nyt album

På et nyt nummer synger James Blunt om afdøde Whitney Houston. 'As you fall apart, we just call it odd. Was it so hard to breathe?' lyder noget af teksten.

storybild

James Blunt udsender albummet 'Moon Landing', som indeholder nummeret 'Miss America', i næste måned. (Billede: Polfoto/AP)

Vi er vant til at høre ham synge ømme kærlighedssange til skønheder, hvis identitet vi selv må gætte os til. Men på James Blunts nye plade er nummeret 'Miss America' tilegnet en kvinde, han gerne vil tale om.

- Jeg skrev den om Whitney Houston. Hendes historie er så tragisk. Hun havde et fænomenalt talent, men hendes indre dæmoner gjorde det ligegyldigt. Hun er en af dem, hvis berømthed overskygger deres talent, forklarer den 39-årige sanger og sammenligner den afdøde stjerne med blandt andre Amy Winehouse og prinsesse Diana.

LÆS OGSÅ: Whitney Houstons gravsten afsløret

- Vi forfølger dem og holder øje med dem, vi klikker på vores computer og køber blade for at vide mere om dem. Og hver gang vi klikker, er der endnu en fotograf, der kaster sig over dem. De må føle det, som om de lever i et fængsel, og det får dem til at opføre sig ufornuftigt og vildt, mener sangeren, der også godt selv kender berømmelsens bagside, men ikke i samme grad som sin 'Miss America'.

- Musik er magisk. Men musikbranchen er overfladisk og handler meget om, hvilket tøj man har på, og hvordan håret sidder. Mange musikere bliver sat på en piedestal, siger han og griner lidt.

Det sker nemlig også for ham.

- Men den eneste grund til, at jeg skal derop, er, at jeg er så lille, at folk ikke ville kunne se mig ellers.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hjemmeplejen glemte at give dement...
bt.dk
Publikumstribune styrtede sammen...
bt.dk
Topadvokat advarer efter særlig dom:...
bt.dk
Her er de nye fleksrenter: Se om dit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx