Af Anders Hemmingsen - 28/06-15 18:50; Opdateret: 09/09-16 11:41

Vild sex, bræk og kærlighed: Publikum afslører deres festival-hemmelighederVild sex, bræk og kærlighed: Publikum afslører deres festival-hemmeligheder

De fleste smider hæmningerne, når de tager på festival. Metroxpress har lokket et par festival-hemmeligheder ud af publikummet på Tinderbox.

Bildstrecke im Grossformat »
19-årige Simon og vennerne brækkede sig i nabolejrens anlæg til det eksploderede. - Vores naboer på Jelling for et par år siden spillede virkelig lortemusik. Så mig og tre venner besluttede os for at knække os ned i deres anlæg. Det kunne elektronikken ikke tåle, så højtaleren eksploderede nærmes,t så brækket fløj over på deres telte. 23-årige Sofie Camillas hemmelighed er vild, siger hun, inden hun går i gang med at fortælle. - På Roskilde Festival er mig og pigerne på jagt efter en mega vild fest, vi kan crashe. Vi finder en god lejr, hvor der er gang i den. Vi danser for vildt, og jeg møder en fyr, som jeg danser helt sygt sammen med. Vi danser fem minutter, hvorefter vi går ind i et fuldstændig 'random' telt - vi aner ikke, hvem der bor der. Så har vi for vild sex, hvorefter mig og pigerne skrider fra festen igen. Jeg har så ondt af de stakkels mennesker, der kommer ind i deres telt, der er blevet gennemkneppet af fremmede mennesker, siger Sofie Camilla med et smil på læben. Jakob er blevet forelsket i en anden end sin kæreste. - Jeg er blevet smaskforelsket i MØ. Jeg stod forrest i koncerten - jeg havde ventet i kø i en time. Da hun endelig kom kunne jeg mærke, at jeg blev helt varm indeni. Hun er meget, meget lækker. Vi skal giftes en dag - og vi skal have to børn - en dreng og en pige - og de skal være gode venner. Men I må ikke sige det til nogen, for jeg har en kæreste, siger Jakob. 27-årige Christopher mødte eks-kærester på stribe til gårsdagens Tinderbox. - Jeg mødte fire eks-kærester inden for meget kort tid i går. Det var en interessant oplevelse, for jeg var ret fuld. Vi havde drukket lidt for meget øl på lidt for kort tid. Og deres afsluttede replik var allesammen: Pas godt på dig selv. Tinderbox er pigernes første festival. - Jeg har brækket mig foran halvdelen af festivalgæsterne. De fleste ville nok vælge at gøre det diskret på toilettet, men jeg kom til at gøre det lige ved hovedingangen. Det var pinligt, siger 20-årige Camilla, der ses på højre på billedet. - Jeg dansede så vildt til Major Lazer i fredags, at jeg forstuvede min ankel. Det er lidt øv, når jeg prøver at lege hardcore-festivalgæst, siger 20-årige Ea, der står i midten. - Både min mor og min far er her, så jeg har ikke lavet pinligheder, siger 19-årige Sofie, der står til venstre. 22-årige Mie benægter at have en festival-hemmelighed. - Jeg har ikke lavet sådan noget... Nej vent, jeg har sikkert været så fuld, at jeg ikke kan huske, hvad jeg har lavet af løjer. Ellers har jeg bare fortrængt det.

Klik videre i galleriet og se publikums røverhistorier.

At brække sig ned i nabo-campens anlæg eller knalde med en fremmed fyr i tilfældige menneskers telt - det er nok begivenheder, som kun sker på festival. Når vi tager på festival, har vi det nemlig med at lade hæmningerne blive derhjemme.

Tinderbox-succes:(Næsten) alle elsker Danmarks nye festival
Tinderbox-succes:(Næsten) alle elsker Danmarks nye festival

Festivalgæsterne på Tinderbox afslører øverst i galleriet nogle sjove festival-anekdoter. Men ikke sig det til nogen - det er en hemmelighed...


LÆS OGSÅ: Camp O.P. får 7.000 uventede gæster i morgen

LÆS OGSÅ: TV: Se hvor amerikansk Morten Breum er blevet efter fire år i L.A.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx