Af - 06/08-15 19:28

Familiefejde: Broderens Oscar-statuette ødelagde Rasmus Walters julefrokostFamiliefejde: Broderens Oscar-statuette ødelagde Rasmus Walters julefrokost

Han plejede at være den kendte tvilling i familien. Men så løb brormand med en Oscar.

Rasmus Walter spillede en pop-up-koncert på Skanderborg festival. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

- Der var en periode, hvor det ikke var så sjovt, men det er heldigvis ovre nu.

Rasmus Walter skraldgriner. På årets Skanderborg festival har metroxpress rippet op i et gammelt sår.

TV: Hemmingsens håbløse Hardwell quiz
TV: Hemmingsens håbløse Hardwell quiz

Siden de gode gamle dage i bandet Grand Avenue, har Rasmus Walter været den kendte i familien, men så var det, at hans tvillingebror Anders sidste forår gik hen og vandt en Oscar for kortfilmen 'Helium'. Så var Rasmus pludselige 'bare' Anders Walters bror.

- Der var en episode i brugsen, hvor en mand kom hen og spurgte: 'musik eller film?' Musik, sagde jeg. Så gik han bare videre. Så var jeg ikke så interessant, haha. Det ødelagde årets familiejulefrokost, at jeg ikke var familiens kulturelle midtpunkt, haha.

STORT GALLERI: Er du med til Smukfest?
STORT GALLERI: Er du med til Smukfest?

Til Rasmus Walters held medvirkede han senere på året i TV 2-programmet 'Toppen af poppen', og så var alt ved det gamle.

- Pt. vil jeg sige jeg fører, men lad os nu se. Når han kommer med en stor udenlandsk spillefilm, så er jeg nummer to igen, griner Rasmus Walter og mindes, da han var sammen med brormand i Hollywood for at modtage Oscar-statuetten.

- Vi fuckede rundt med folk. De kunne slet ikke forstå, at der rendte to tvillinger og tossede rundt med hver sin statuette i hånden.

LISTE: 82,10 højdepunkter fra L.O.C.'s Smukfest-koncert
LISTE: 82,10 højdepunkter fra L.O.C.'s Smukfest-koncert

Rasmus Walter fortæller, at han trods forvekslingen med sin bror aldrig er blevet tilbudt at lave en film.

- Det vil jeg heller ikke have tålmodighed til. Det kræver alt for meget logistik. Det er også derfor, jeg ofte udsender nye album. Der skal ske noget.

Og således er Rasmus Walter i morgen fredag aktuel med et nyt live-album, der indfanger hans forårskoncert i Store Vega.

- Det har været alt for længe undervejs med et livealbum. Det er jo live, jeg synes, musikken kommer til sin berettigelse. Jeg ved heller ikke hvorfor, vi aldrig udsendte et med Grand Avenue.

LÆS OGSÅ: Københavner-guiden: Sådan overlever du Smukfest

LÆS OGSÅ: Sådan bliver vejret på Smukfest

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx