Af - 16/05-17 18:36

Glemt dansk barnestjerne i vildt comeback efter 17 år: Jeg har drømt om det længeGlemt dansk barnestjerne i vildt comeback efter 17 år: Jeg har drømt om det længe

Husker du Danny Kool? Nu er han tilbage.

storybild

Danny Kool i 90'erne. Til højre ses Danny Kool i 2015. (Foto: Jørgen Jessen / Facebook)

Navnet Daniel Sørensen siger dig måske ikke så meget. Men var du barn og teenager i 90'erne, husker du ham nok under kunstnernavnet Danny Kool. Barnestjernen gør nu comeback med sin første single i 17 år.

På fredag vender en af tidligere tiders store barnestjerner tilbage med en ny sang. Danny Kool, der fik tøserne til at hvine i 90'erne, genoptager nemlig musikkarrieren, skriver Jyllands-Posten.

Gokkesok-Mads fra 'Paradise Hotel' klar med ny musik: - Nu laver jeg hits!
Gokkesok-Mads fra 'Paradise Hotel' klar med ny musik: - Nu laver jeg hits!

Danny Kools nye sang bærer titlen 'Spørg din søster', og den er skrevet i samarbejde med selveste Basim. Det har dog krævet moden overvejelse fra den i dag 31-årige Danny Kool at vende tilbage til musikscenen. Tilbage i 2002 stoppede han karrieren fra den ene dag til den anden:

- Jeg forsøgte at løbe fra det hele, fordi jeg havde fået nok og ikke ville tale over det. Der gik over 10 år, før jeg overhovedet lavede en koncert. Men jo mere, det er kommet på afstand, des mere stolt er jeg blevet af min karriere. Jeg har længe drømt om at lave musik igen, siger Danny Kool til Jyllands-Posten.

Se videoen! Ny paradiso har tidligere forsøgt sig som popstjerne
Se videoen! Ny paradiso har tidligere forsøgt sig som popstjerne

Det var i 1999, at Danny Kool udsendte sit debutalbum, 'Danny'. Dengang blev der stadig langet masser af Cd’er over disken, og Danny Kools album solgte 80.000 eksemplarer herhjemme.

Hits fra pladen talte blandt andre numrene 'Señorita' og 'Danny Kool'. I 2000 udsendte han sit andet album, 'Styrer Verden', som kun solgte det halve af debuten.

Danny Kool startede en anden karriere i 2015, da han var med til at åbne burgerkæden WeDoBurgers. Kæden lever endnu, og Danny Kool er stadig med til at drive den i dag. Det er hos WeDoBurgers, at Danny Kool ifølge Jyllands-Posten har sit daglige job, og det beholder han, selvom han nu synger igen.

Gulddreng er ude med ny single: Hør den her
Gulddreng er ude med ny single: Hør den her

Sangeren siger dog til Jyllands-Posten, at han har tænkt sig at give musikkarrieren et skud. Flopper det helt, har han sin indkomst fra burgerkæden, der har filialer i Aarhus, København og Aalborg. Bliver den nye sang et hit, er det bare fedt, og så fortsætter han med musikken, fortæller Danny Kool.

Danny Kool er lillebror til S.O.A.P.-søstrene Saseline og Heidi Sørensen.

Herunder kan du høre Danny Kools store hit, 'Señorita':

LÆS OGSÅ: Ny Spice Girls-sang er lækket: Hør den her

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
Verdensstjerne anklaget for sexchikane
bt.dk
Hollywood-skuespillerinde bekræfter:...
bt.dk
For 10 år siden blev han fængslet for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx