Af - 23/06-16 21:56; Opdateret: 24/06-16 13:28

10 events du ikke vil misse på Roskilde Festival10 events du ikke vil misse på Roskilde Festival

Warm up-dagene til årets Roskilde Festival begynder lørdag. Metroxpress har samlet 10 sjove events.

Bildstrecke im Grossformat »
Tirsdag bliver der afholdt 'Glitter-wrestling' i Unicorny Camp. Her kan man bryde mod andre i et stort badebassin fyldt med glimmer og vand. Campen forventer at holde til i H 59. Se mere om eventet . Elsker du også 'de gode gamle dage', hvor man tungekyssede til sodavandsdisko i klubben? Genskab minderne på sodavandsdiskoteket i Dream City. Hver aften fra klokken 20.00 bliver der fyret op for blandt andet Ecuaqor og Gigi D'Agostino i forsamlingshuset i Dream City. Se mere om eventet . Camp O.P hylder Major Lazer - så vær' klar til at twerke mandag klokken 21.00 i C. Den bedste Major Lazer-udklædning vil blive kåret og belønnet med 'Guld Damer'. Camp Rosé ELSKER rosé! Derfor holder de kæmpe roséfest under opvarmningsdagene. Fest med alle dage, hvor der bliver fyret op med konfetti og gratis rosé. Den store afslutningsfest er tirsdag klokken 17.00 - hvor de har slået sig sammen med Camp Luksus (og deres kæmpe anlæg). Følg med . Er dig og dine venner seje til ølbowling? Mandag kl. 11.30 afholdes der 'De Uofficielle Mesterskaber i Ølbowling'. Der er ikke flere ledige pladsen, men du kan stadig komme på venteliste - eller heppe fra sidelinjen. Se mere om eventet. Der købt ind til en farverig fest i H, når IHS Camp holder Colour Party. Mandag klokken 20.00 kan du boltre dig i farvepulver og knæklys til festen. Se mere om eventet. Elsker du at kigge på hoppende bryster og dinglende tissemænd? Så skal du selvfølgelig stå klar til at heppe når året nøgenløb går af stablen. Egentlig er det officielle nøgenløb - afskaffet, men forskellige lejre har overtaget koordineringen. Se mere. Elsker du at kramme? Camp Cuddles mål er at sætte verdensrekorden i længste spoon. Alle kæle-, nusse- og spoone-glade mennesker opfordres til at møde op. Det går ned mandag 15.30. Følg med . Camp Kuwomba ELSKER Daft Punk. De håber hvert år på at Daft Punk spiller på Orange, men da det ønske igen i år ikke går i opfyldelse holder de selv Daft Punk-fest. De skriver selv om eventet: Vores hyldest til Daft Punk vil blive opført på Campens terasse, hvor 2 DJ's iført Daft Punks dragter og masker vil spille et langt mix live. Udover dette vil hele campen være ombygget til en replica af deres verdens kendte "Pyramide Scene" fra Alive Touren 2007. Mere info kommer senere - følg med . Der er limbo-konkurrence mandag klokken 13.00 ved Camp Skuden. De reklamerer med at førstepræmien består af tre øl og en rulle gaffatape. Lokation kommer senere - så følg med på eventet .

Sodavandsdisko, glimmerfest og øl-bowling-turnering. Fra lørdag går det løs på teltpladsen til årets Roskilde Festival. Og 'warm up-dagene' har bestemt ikke ry for at være kedelige.

Teltpladsen vil være spækket med vilde fester og sjove events. Metroxpress har samlet vores bud på de fedeste i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: TV: Så mange ligger allerede klar i køen til Roskilde Festival

LÆS OGSÅ: Rapper misser Roskilde - udleveres til Østrig i voldtægtssag

LÆS OGSÅ: Roskilde Festivals store mudder-kort: Her skal du IKKE slå dit telt op

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx