Af - 12/06-16 08:43

Bror til myrdet sanger angreb drabsmand: Her er hans besked til alleBror til myrdet sanger angreb drabsmand: Her er hans besked til alle

En bror til den skuddræbte Christina Grimmie har for første gang siden tragedien givet en offentlig erklæring.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 22-årige amerikanske sanger Christina Grimmie, som slog igennem i det amerikanske talentshow The Voice, blev skudt og dræbt af en mand fredag, da hun var ved at skrive autografer i Florida.

Hårdt såret blev hun bragt til et hospital, men hun døde kort efter indlæggelsen.
Gerningsmanden er blevet identificeret som den 27-årige Kevin James Loibl. Han gik ifølge politiet direkte frem til Grimmie bevæbnet med to skydevåben og en jagtkniv. Så affyrede han de dræbene skud.

Straks efter angrebet kastede Christina Grimmies bror sig over angriberen, men under håndgemænget skød gerningsmanden sig selv.

Nu har Marcus Grimmie skrevet på sin Facebook, hvor han opfordrer alle til at dele deres minder og billeder af hans søster.

Amerikansk 'The Voice'-stjerne skuddræbt efter koncert
Amerikansk 'The Voice'-stjerne skuddræbt efter koncert

- Christina var mere end min søster. Hun var en partner i livet. En superstjerne. Et fjollehoved. Indadvendt. Og en ven til alle. Ægte. Men frem for alt ... hun var min lillesøster. Hun elskede Herren og hendes familie og var der altid for mig, og jeg ved ærligt talt ikke, hvad jeg skal gøre uden hende, skriver han og fortsætter:

- Jeg ville elske det, hvis alle og enhver af jer poster billeder af dig og hende og/eller minder, du har af hende. Jeg vil værne om det for evigt og altid. Så gør venligst det for mig.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx