Af - 05/02-14 18:17; Opdateret: 05/02-14 19:05

Remee og Chief 1 på japanskRemee og Chief 1 på japansk

For tiden kan du se dem side om side i X Factor om fredagen. Hvad du ikke ved er, at de hitter i Asien.

storybild

(Billede: Screendump fra YouTube)

Hvad får man, når man krydser et dansk producerteam med en sydkoreansk popgruppe og Japan? Det viser en ny musikvideo. Med parykker, nitter og en leopard-plettet cardigan danser Donghae og Eunhyuk fra den sydkoreanske popgruppe Super Junior sig synkront gennem sangen.

Bag står det danske pladeselskab RE:A:CH, som er en fællesbetegnelse for producerne Remee og Chief 1. Og inden for de første tre dage har mere end 700,000 klikket sig ind på videoen.

- Det er fedt at være med til at føre et band i en ny retning. Sangen kan nok bedst beskrives som k-pop med et tvist af elektronisk. Og selvfølgelig alt det, der fører med af 'underligt' og 'anderledes', forklarer Chief 1.

Her er Chief 1 og Remees nye guld-æg
Her er Chief 1 og Remees nye guld-æg

- Hvis det bliver ved sådan her, wow... så er vi ved at få hul igennem til noget, der er rigtig fedt! Vi er et lille nystartet selskab, der kun har eksisteret i to år. Så det er stort. Men man ved jo ikke, hvor længe det fortsætter. Det kan være slut i morgen. Vi sad lige og snakkede om det, og vi er enige om, at det er et godt skridt på vejen, vurderer han.

De to hitmagere havde ikke hørt fra gruppens management i lang tid. Først da de i weekenden fik et link til videoen, gik det op for dem, at der var satset stort på sangen.

Ingen pladekontrakt til X Factor-vinder: Her er præmien
Ingen pladekontrakt til X Factor-vinder: Her er præmien

- Det er fedt! Man kan se, at det ikke har været billigt. Musikindustrien i Asien er en maskine, der bare fungerer. Det er sådan lidt Gangnam Style møder Michael Jackson. Et budgetleje, der er langt højere, end vi normalt vil bruge i Danmark. Og det er cool.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Formand efter kontroversiel aftale:...
bt.dk
Madsens ven var med til at bygge...
bt.dk
Wenger: Ikke min beslutning at stoppe...
bt.dk
Politiet i aktion på skole...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx