Af - 19/05-16 15:13; Opdateret: 19/05-16 16:09

Morten Breums fem første år i USA: - Jeg har nået mit målMorten Breums fem første år i USA: - Jeg har nået mit mål

For fem år siden flyttede den danske dj Morten Breum til Los Angeles for at udleve drømmen under varmere himmelstrøg. Fredag er han ”hjemme” for en kort bemærkning med sit største show til dato i Tivoli.

Bildstrecke im Grossformat »

Går det som det plejer, skal du stille dig i kø i god tid, hvis du vil opleve Morten Breum, når han i aften spiller i Tivoli.

Siden den danske dj for fem år siden flyttede til Los Angeles, er det nemlig som om, han kun er blevet mere populær ”hjemme” i Danmark.

TV: Se hvor amerikansk Morten Breum er blevet efter fire år i L.A.
TV: Se hvor amerikansk Morten Breum er blevet efter fire år i L.A.

Sidste år turde Distortion ikke lade ham spille i Københavns gader af frygt for, at der ville komme for mange mennesker, på Tinderbox festivalen i Odense var der heller ikke plads til alle hans fans, og i aften spiller han så for første gang i Tivoli med sit største show til dato.

- Det er fedt, der kommer så mange mennesker til mine koncerter. Jeg synes, min karriere har haft en sund udvikling, hvor det hele langsomt bliver større og større. Da jeg flyttede til USA, havde jeg en drøm om at spille på de største klubber derovre, og den drøm har jeg nu fået indfriet. Den ene dag spiller jeg i New York, den næste dag i Mexico. Det er ret vildt det hele, lyder det fra hovedpersonen selv, der det sidste års tid også har haft pæn succes med et remix af Adeles monsterhit ’Hello’.

Ingen Distortion til Morten Breum: Her er hans kække svar til politiet
Ingen Distortion til Morten Breum: Her er hans kække svar til politiet

- Det er jo ikke et officielt remix, så jeg har aldrig hørt fra hende, men jeg syntes bare, vokalen var for fed, og så jeg begravede mig i studiet en weekend, og da vi så lagde det ud på nettet, gik det amok, og jeg kan se, den blev spredt ud over Sydamerika videre til Asien. Det er ret sjovt.

Morten Breum oplever, at det er blevet nemmere at nå ud til sine fans via det sociale medier. Han bruger især meget tid på sin Snapchat-profil (BoomBoomBreezy), hvor mange tusinde følger med.

- I gamle dage skulle man igennem pladeselskaber for at få sin musik ud. Nu skriver jeg bare rundt til de 200 største dj’s i verden, og så er det ude. Det er sgu meget cool.

Dansk DJ deler hacket nøgenbillede
Dansk DJ deler hacket nøgenbillede

BREUM OM

Nik & Jay
- Mit samarbejde med Nik & Jay er indtil videre et afsluttet kapitel. Jeg elsker dem, de er mine drenge, og vi snakker meget sammen, men jeg satser for tiden på en lidt hårdere klubbet lyd. Men jeg ved, de selv har rigtig gode ting på vej.

'Klovn Forever'
- Det var meget sjovt at have en lille cameo i filmen. Jeg elsker de drenge og har altid været fan af ’Klovn’, så da de kontaktede min manager og spurgte, om jeg ville være med, sagde vi selvfølgelig ja. Jeg har desværre ikke fået set filmen endnu.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
Kim Jong-Un kan nå Europa med sit nye...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx