Af - 17/02-17 11:12; Opdateret: 17/02-17 13:08

Er hun den nye Bieber? Millioner har set hendes cover på YouTubeEr hun den nye Bieber? Millioner har set hendes cover på YouTube

Millioner så en ung britisk kvindes 'Grease'-cover på YouTube, og nu har hun et kæmpe pladeselskab i ryggen.

Daisy Clarks cover af 'Grease'-klassikeren 'Hopelessly Devoted to You' har "kun" fået omkring 100.000 visninger på YouTube. På Facebook derimod er der næsten seks millioner, der har set det.

Du kender hende næppe nu - men inden længe vil navnet Daisy Clark måske klinge lige så velkendt i ørerne som Katy Perry, Justin Bieber og Adele.

Den 18-årige brite er nemlig godt på vej mod stjernerne, efter hun er blevet opdaget af det enorme pladeselskab Warner, der sammen med promotion-bureauet Music Crowns nu bruger kræfter på at hjælpe hende frem i rampelyset. Det skriver The Mirror.

Det hele startede for et år siden, da Daisy Clark satte sig ned med en guitar i sit soveværelse for at spille og synge sin version af klassikeren ‘Hopelessly Devoted to You’ fra 70’er-musicalen ‘Grease’.

Sådan reagerer unge på afslag i X Factor
Sådan reagerer unge på afslag i X Factor

Videoen gik mere eller mindre ubemærket hen, inden Music Crowns opdagede den for et halvt år siden. De delte den så på deres Facebook-side, hvor den siden er blevet set næsten seks millioner gange. I går udsendte Warner så teenagerens cover på Spotify og iTunes.

- Jeg er så spændt. Det er min første udgivelse, og modtagelsen af videoen var utrolig, siger det 18-årige talent om udgivelsen til The Mirror.

Hun forklarer, at hun overhovedet ikke havde regnet med, at hendes simple video skulle få så meget opmærksomhed.

- Jeg lavede bare et enkelt take. Sad bare i mit soveværelse og tænkte ikke rigtig over det, og så gik det helt amok, siger hun og fortsætter:

- Det var lige før, at jeg ikke lagde det online, for jeg havde fået nogle negative kommentarer til nogle andre videoer. Men jeg er så glad for, at jeg gjorde det!

Daisy Clarks historie minder meget om en vis canadier, der for nogle år siden gik fra at være en totalt ukendt dreng til at være en af verdens største stjerner.

Således blev Justin Bieber opdaget af produceren Scooter Braun, efter den dengang bare 13-årige dreng havde uploadet et cover af Chris Brown-hittet ‘With You’. Klippet gik hurtigt viralt, og resten er nu historie.

Den nye Mads Mikkelsen? Her er Danmarks nye filmstjerne
Den nye Mads Mikkelsen? Her er Danmarks nye filmstjerne

Dømt ud fra kommentarerne til Daisy Clarks ‘Grease’-cover kan det meget vel gå samme vej for hende.

- Jeg kan ikke stoppe med at se denne video… Jeg tror, jeg blev forelsket i din utrolige stemme.. Du har så smukt et talent, lyder det eksempelvis fra YouTube-brugeren Ana Picante.

- Det her var ikke bare et forsøg - det er dig, der velsigner os med din smukke stemme!!! Du var perfekt!! Jeg kan ikke stoppe med at se videoen! Du SKAL bare stille op i Voice (sangkonkurrence, red.) og vise, hvad du har!! STOP IKKE, VI ELSKER DIG, skriver brugeren Aleksys Garcia.

Du kan høre Daisy Clarks cover i videoen i toppen af artiklen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx