Af - 08/08-16 08:17

MUSIKANMELDELSE: Brandon Beals nye album er et tyndt opkog af blærerøvsklicheerMUSIKANMELDELSE: Brandon Beals nye album er et tyndt opkog af blærerøvsklicheer

Brandon Beals nye soloalbum er alt for langt og præget af standardagtig club-r’n’b.

Når danske stjerner som Christopher og Lukas Graham skal bruge et strejf amerikansk autenticitet på den næste landeplage, ringer de til Brandon Beal. Den herboende amerikaner lyder nemlig som en vaskeægte bad boy. Som en R. Kelly light, og det er noget, der får radiobølgerne på de danske popstationer til at skvulpe.

Men fungerer Beal også på egne ben, uden sine danske popsmede at læne sig op ad? Ikke rigtig. ’Truth’ mangler originalitet og mod til at prøve andet end de evindelige blærerøvsopkog på den club-r’n’b, der hærger hitlister verden over, og som lyder stort set ens, uanset om den er fra Danmark, Sverige eller USA.

Albummets mest vellykkede skæringer er da også ’Golden’ og ’Twerk It Like Miley’, hvor netop de danske charmetrolde synger for, ligesom samarbejdet med Hedegaard fungerer efter hensigten. Meget mere er der dog heller ikke at komme efter på et album, hvor ensformigheden i både tekst og musik er slående, og som nok bare burde have været en ep.

Brandon Beal ’Truth’
Pladeselskab: Universal

2/6 stjerner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx