Af Bjørn A. G. Lange - 02/02-16 08:50

MUSIKANMELDELSE: Sympatiske Sia overspiller på 'This Is Acting’MUSIKANMELDELSE: Sympatiske Sia overspiller på 'This Is Acting’

Den australske popstjerne haster fortravlet afsted på pumpet album.

storybild

(Billede: Sia)

En af pophimlens lysende kometer, australske Sia Furler, har aldrig været bange for at krænge sit inderste ud på dramatisk manér. Og der er ikke skruet ned for det teatralske på den passende betitlede ’This Is Acting’.

Desværre kommer Sia, der med sin karakteristiske hæse stemme hører til på sangerindernes walk of fame, kun sjældent ud over den melodimæssige scenekant, som ellers har været et varemærke for hende. For mange af sangene på ’This Is Acting’ fremstår formulariske og forudsigelige, og man savner ganske enkelt det helt store hook eller fraseringen, der får de pumpede pophymner til at skille sig ud fra mængden. Og det kan selv den mest overlæssede produktion ikke råde bod på.

Sig goddag til Rihanna: Her er det vilde program på Smukfest
Sig goddag til Rihanna: Her er det vilde program på Smukfest

Shia LaBeouf: Sådan har du ALDRIG set ham før!
Shia LaBeouf: Sådan har du ALDRIG set ham før!

Som lytter ender man således med at få en del af teatersminken galt i halsen, men mest savner man, at Sia giver sig tid til de store følelser, hun forsøger at formidle, fremfor at haste fortravlet efter det næste omkvæd.

Sia, 'This Is Acting'
Pladeselskab: Sony

3/6 stjerner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx