Af - 22/08-16 11:46; Opdateret: 22/08-16 20:25

Manden der gjorde Mø verdensberømt har haft tre nye danskere i studietManden der gjorde Mø verdensberømt har haft tre nye danskere i studiet

Den danske trio Nonsens rejser i morgen hjem til Danmark efter to uger i Los Angeles, hvor de har mødt nogle af de største indenfor elektronisk musik - heriblandt verdensstjernen Diplo.

Bildstrecke im Grossformat »

Mø fik et verdenshit med 'Lean On', da hun teamede op med den amerikanske producer Diplo, så da den danske elektroniske trio Nonsens i sidste uge fik en invitation til at møde manden i sit studie i Los Angeles, sagde de selvfølgelig ja tak.

MØ fortæller: Sådan blev hun den mest spillede på Spotify
MØ fortæller: Sådan blev hun den mest spillede på Spotify

- :labelmade: (Nonsens pladeselskab, red.) og os selv har ad flere omgange været i kontakt med ham på mail, men han er en travl mand, der kan være svær at få fat i. Vi har sammen med :labelmade: licenseret to numre via hans pladeselskaber Mad Decent og Good Enuff og har holdt kontakten ved lige ved at sende ny musik til ham, når vi havde færdiggjort nye numre. At møde ham var helt nede på jorden. Han var imødekommende og interesseret i vores musik. Vi er her alle for musikkens skyld, og vi er i bund og grund bare et par nørder i et studie, fortæller trioen over en mail fra L.A. til metroxpress.

Mø udgiver ny sang sammen med Justin Bieber
Mø udgiver ny sang sammen med Justin Bieber

Nonsens, der består af de tre bornholmske barndomsvennerne Anton, Jens og Rasmus, har brugt de sidste to uger på den amerikanske vestkyst i håb om at få deres musik udbredt derovre.

- Vi bor i et lille gæstehus i West Hollywood, som vi har lejet via AirBnB, så det er bestemt ikke luksus, og vi skiftes til at sove på sofaen. Men når man vil det her så meget, som vi vil, så er dette det mindste problem, fortæller de og krydser nu fingre for at missionen lykkedes.

Dansk jetset-DJ indtager historiske klub-lokaler
Dansk jetset-DJ indtager historiske klub-lokaler

- Diplo er en mand, som blandt andet kan sætte os op med en masse store artister, som på den ene eller anden måde har lyst til at bruge vores musik. Og så kan det jo være, at vi med tiden kan lave noget i samarbejde med Diplo, hvem ved?

LÆS OGSÅ: Justin Bieber efterlyste skønhed: Nu har hun svaret tilbage

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx