Af - 29/05-16 16:35

Populær sanger aflyser koncert i sidste øjeblik da han opdager Donald TrumpPopulær sanger aflyser koncert i sidste øjeblik da han opdager Donald Trump

The Weeknd deler IKKE scene med Donald Trump.

Bildstrecke im Grossformat »

Den amerikanske valgkamp er i fuld gang, og for de store stjerner gælder det om at vise, hvilken side man holder med: Hillary Clinton eller Donald Trump.

Hitmageren The Weeknd, der sidste år udsendte albummet 'Beauty Behind The Madness', skulle forleden have optrådt sammen med rapperen Belly i det populære amerikanske talkshow Jimmy Kimmel Live, men da han i sidste øjeblik opdager, at den Republikanske præsidentkandidat Donald Trump også er gæst i showet, aflyser han sin optræden.

INTERVIEW: Scarlet Pleasures store drøm er gået i opfyldelse
INTERVIEW: Scarlet Pleasures store drøm er gået i opfyldelse

Belly udtalte senere via en pressemeddelse:

- Jeg er opdraget til at se igennem alle titler - fra religion til race. Jeg vil ikke være med til at hylde en, som jeg er uenig med. Jeg er muslim, og jeg er taknemmelig for, at jeg må bo her i USA. At jeg kan risikere at blive smidt ud af sådan en som Donald Trump, synes jeg er forkert.

LISTE: Derfor er The Weeknd verdens hotteste popstjerne
LISTE: Derfor er The Weeknd verdens hotteste popstjerne

Hverken Jimmy Kimmel eller The Weeknd har efterfølgende kommenteret episoden, hvor sangeren Greg Porter måtte hidkaldes som erstatning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx