Af - 19/04-17 10:24; Opdateret: 29/04-17 16:16

Dj-konkurrence skudt i gang: Nu kæmper disse danskere om en gå videre til IbizaDj-konkurrence skudt i gang: Nu kæmper disse danskere om en gå videre til Ibiza

Se deltagerne her.

Bildstrecke im Grossformat »

Mestre mixerpult, elektroniske toner og et festligt flow. En DJ skal besidde en masse egenskaber for at kunne sparke en fest i gang bag pulten - og det skal der nu dystes om på verdensplan for fjerde år i streg.

Der er nu fundet fem danskere, der er videre i DJ-konkurrencen ‘Burn Residency’, der skal kæmpe om at få den ene billet til Ibiza, hvor der skal kæmpes over hele sommeren om titlen som verdens nye DJ-talent og en pengepræmie på 100.000 euro.

De fem danskere er udvalgt ud fra et mix, et såkaldt DJ-set, de hver især har indspillet og lagt op på musikportalen ‘Mixcloud’. Her har de skulle konkurrere om at være den mest ‘liket’ og afspillet DJ.

Her er hele programmet for Roskilde Festival 2017
Her er hele programmet for Roskilde Festival 2017

Det blev så Arion Tonel, Azpecialguest, Baime, Frederik Bech og Kalashnik, der var mest populær og skal derfor optræde den 22. april på Langeliniepavillonen i København med i forbindelse med RAW-festival.

Dansk succesduo åbner Orange Scene på Roskilde Festival
Dansk succesduo åbner Orange Scene på Roskilde Festival

Her bliver der kun valgt én til at gå videre til festøen Ibiza den 22.-23. maj som et led i konkurrencen. På Ibiza skal vinderne fra de forskellige lande, dyste mod hinanden om den endelige pris.

De skal dyste i mange forskellige discipliner, som indebærer alt fra surprise test, hvor man skal spille med andre DJs musiksamling, eller bliver vækket om natten for på få minutter at samle sin musik og være klar til at spille for en stor crowd på en klub.

Danske DJs har tidligere shinet i ‘Burn Residency’-konkurrencen, da DJ Henri Matisse i 2014 fik en andenplads i den samlede konkurrence.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx