Af - 10/03-14 17:37; Opdateret: 10/03-14 21:36

Blachman: Rystet over dårlig afvikling af melodi grand prixBlachman: Rystet over dårlig afvikling af melodi grand prix

Den ærlige 'X Factor'-dommer kom ved uheld til at se Dansk Melodi Grand Prix i lørdags. Det var ikke nogen stor oplevelse, fortæller han.

storybild

Den ærlige 'X Factor'-domer kom ved uheld til at se Dansk Melodi Grand Prix i fredags. Det var ikke nogen stor oplevelse, fortæller han. (Billede: Polfoto)

Ved dagens 'X Factor'-pressemøde i DR Byen, ville mx.dk høre Thomas Blachman, om han så sin gamle 'X Factor'-elev Basim vinde det danske melodi grand prix lørdag.

- Jeg kom tilfældigvis til at se det. Jeg plejer ikke normalt at følge med, men jeg havde tømmermænd fra dagen før, startede Blachman med et smil.

Lina Rafn: Derfor har Basim fået en karriere efter 'X Factor'
Lina Rafn: Derfor har Basim fået en karriere efter 'X Factor'

- Jeg så det og blev rystet. Det var lige før, jeg skulle have natlæge. Hvis det show minder om hvad, de har tænkt sig at eksekvere til det store show (Eurovisionen, red.), så går det jo helt galt. Og her tænker jeg på værterne. Jeg elsker Jacob Riising. Han er et geni i børneprogrammerne. Hvordan kan man give to værter med så stort et talent så kort snor? Det var så kunstigt.

- Hvis ikke de selv evner at se, når det går galt, hvor galt kan det så ikke gå, når de skal ud og balancere med et show, der koster fire storebæltsbroer?, fortsatte Blachman.

Basim-effekten: Stormer frem på Facebook
Basim-effekten: Stormer frem på Facebook

- Det kan godt være, det lyder som en kritik af Danmarks Radio, men come on. Det må ikke ske. Det var rædselsfuldt. Held og lykke med det.

På selve spørgsmålet om Basims præstation, var tonen mere mild. Næsten.

Backstage med Basim: Sådan havde han det op til showet
Backstage med Basim: Sådan havde han det op til showet

- Jeg synes, han er fantastisk. Jeg har altid syntes, at han var en charmetrold. Sangen var dog så dum, at man ikke fatter det... Men det gør den også fantastisk. Man kan sige, at sangen heldigvis var lige præcis så dårlig, at DR har sikret sig, at man ikke skal være værter igen næste år.

- Det har de nemlig ikke råd til, lød det fra Blachman, der betegner Basim som en overlever i lighed med hans egen oldefar, der kom til København fra Rusland i 1912.

Rystet Bryan Rice: Jeg har aldrig kaldt Basim for usmagelig
Rystet Bryan Rice: Jeg har aldrig kaldt Basim for usmagelig

- Alt godt til Basim, sluttede Blachman, før han forlod dagens pressemøde.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx