Af - 28/01-14 09:34

Derfor flyttede L.O.C. til BangkokDerfor flyttede L.O.C. til Bangkok

Fra nu af overlader han det til sin hustru at være på tv. Nu skal det kun handle om musikken, og derfor isolerede han sig i det meste af 2013 i Bangkok for at arbejde på sit nye album. L.O.C. fortæller:

storybild

”Jeg har været meget inspireret af westcoast rap og tog tidligere til Los Angeles, når der skulle samles inspiration til et nyt album. Lidt tilfældigt tog jeg for nogle år siden i stedet til Tokyo for at se, hvad der var i den del af verden, og jeg blev fanget med det samme. Hvor USA bare er Danmark gange 10, er kulturen derovre tilstrækkelig anderledes fra herhjemme til, at det giver nogle refleksioner.”

Autotune-L.O.C. vinder over TDC-L.O.C.
Autotune-L.O.C. vinder over TDC-L.O.C.

”Jeg har familie i Australien, som jeg var ovre og besøge i forbindelse med vores bryllupsrejse. Da jeg så skulle i gang med mit nye album, ville jeg gerne prøve at isolere holdet. I stedet for at tage i sommerhus i Nordjylland, tænkte jeg, 'hey, det koster cirka det samme at leje nogle lejligheder i Bangkok', og da jeg kunne lokke med god mad og sol, var det ikke så svært at få bandet fløjet over.”

Voice-vinder havde nosser til at kassere dyr musikvideo
Voice-vinder havde nosser til at kassere dyr musikvideo

”Bangkok er en fantastisk by. Man plejer at tage en backpack på ryggen, spise en skorpion og se et pingpongshow – og alt det har jeg prøvet – men når man har overstået turisttingene og forsøger at få en hverdag op at køre, ser man et helt nyt lag. Tag restaurant 'Kiin Kiin' på Nørrebro. Der koster et måltid 3500 kroner. Samme restaurant finder du i Bangkok, men her koster det kun 400 kroner. De har hoteller, der overgår et hvert europæisk hotel, og så er der en hel subkultur af kreative danskere.”

Tema: Januars bedste koncerter
Tema: Januars bedste koncerter

”Vi indspillede en stor del af albummet i et studie(Karma Sounds Studios, red.) i en lille fiskerby hos en tidligere amerikansk Sony-chef. Hans motto var, at hvis James Bond havde et studie, ville det være her. Det var også helt fantastisk. Vi lejede fire bungalows, havde privatkok, hushjælp, vagtværn, en studietekniker og så selvfølgelig egen swimmingpool. Jeg skal helt klart tilbage igen.”

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afrikaneres vilde VM-drøm: Vil bruge...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx