Af - 25/06-16 14:21; Opdateret: 25/06-16 14:46

Kanye West vælter internettet: Er Taylor Swift og Donald Trump nøgne i ny video?Kanye West vælter internettet: Er Taylor Swift og Donald Trump nøgne i ny video?

Verdensstjernen præsenterede i går sin nye, opsigtsvækkede musikvideo

Bildstrecke im Grossformat »

SE ET KLIP FRA VIDEOEN LÆNGERE NEDE I ARTIKLEN.

Den amerikanske rapper, Kanye West, forstår ligesom sin hustru, Kim Kardashian, at skabe opmærksomhed.

Mens hans bedre halvdel ‘væltede internettet’ med opsigtsvækkende nøgenbilleder, ser rapperen ud til at gøre det med sin nye musikvideo.

Siden den blev lanceret i går aftes foran et live-publikum på 17.000 personer i Los Angeles, har videoen taget nettet med storm. Og det forstår man godt, når man ser den.

Videoen er til den første single, ‘Famous,’ fra det nye album, Life of Pablo. Men til trods for titlen kunne ingen have forudset, hvor mange kendte, der deltager i videoen. Eller i det mindste ser ud til at deltage.

Kendis-krig: Kim Kardashian sviner Taylor Swift
Kendis-krig: Kim Kardashian sviner Taylor Swift

For ved et første øjekast ser det ud til at hele 11 stjerner - heriblandt absolutte verdensstjerner - foruden Kanye West selv, er nøgne i videoen, der er lanceret på musiktjenesten Tidal.

Holdt godt fast. Følgende kendte ligger helt afklædt i samme seng som rapperen:

1. George W Bush 2. Anna Wintour 3. Donald Trump 4. Rihanna 5. Chris Brown 6. Taylor Swift 7. Kanye West 8. Kim Kardashian 9. Ray J 10. Amber Rose 11. Caitlyn Jenner 12. Bill Cosby.


Foto: Kim Kardashian, Snapchat

Albert havde ikke råd til Yeezys: Men så fik han en idé
Albert havde ikke råd til Yeezys: Men så fik han en idé


Det er uklart, hvem - hvis nogen - i videoen faktisk er, hvem de giver sig ud for at være. Ifølge TMZ påstår Kanye West, at der er tale om de ægte stjerner. Men en repræsentant for Donald Trump skal have nægtet, at præsidentkandidaten deltager i musikvideoen.

People.com mener at vide, at der er tale om dukker, som man kender det fra Madame Tussauds.

Men opsigtsvækkende - det er det.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx