Af - 17/08-16 08:09

Her er den originale Spice Girl, der blev droppet i sidste øjeblikHer er den originale Spice Girl, der blev droppet i sidste øjeblik

Lige ved og næsten...

Bildstrecke im Grossformat »

I 1994 blev Mel Laccohee valgt som medlem til pigegruppen Touch, der senere blev til det, vi i dag kender som Spice Girls.

Men et par uger efter den gode nyhed blev hun alligevel droppet af pladeselskabet, fordi de havde ombestemt sig, skriver Mirror.

Ifølge hende selv blev hun droppet, fordi hendes stemme var 'for god' og ville tage for meget fokus fra de andre piger.

OH NO: Spice Girls-reunion i fare
OH NO: Spice Girls-reunion i fare

I stedet valgte de en anden pige med en meget mindre stemme, nemlig Victoria Adams, der i dag er kendt som Victoria Beckham.

Den nu 41-årige Mel arbejder i dag for sundhedsvæsenet i England og optræder til bryllupper i weekenden.

I år er det 20 år siden, at Spice Girls slog igennem med sangen 'Wannabe' - og det vækker minder hos Mel. Det var nemlig, da hun så videoen til 'Wannabe' første gang i 1996, at hun opdagede, hvad hun var gået glip af.

TEST: Hvilken Spice Girl ville du være i dag?
TEST: Hvilken Spice Girl ville du være i dag?

- Det her var en gruppe, jeg næsten havde været en del af. Jeg gik ud fra, at den aldrig ville blive til noget, for der var gået næsten to år (siden hun blev udskiftet, red.), og jeg havde intet hørt om Touch. Men der var de pludselig, siger Mel Coloma, som hun hedder i dag.

Hun brød sig ikke om Spice Girls' debutsingle, men fortæller, at hun gerne havde sunget med på den, hvis hun fik del i de mange millioner, den har indtjent.

- I en anden verden kunne jeg havde været Victoria Beckham, giftet mig med en skuespiller, gået klædt i designertøj og rejst over hele verden. Jeg havde ingen idé om, hvor tæt jeg var kommet på at være med i den største pigegruppe nogensinde. I stedet arbejder jeg for sundhedsvæsenet, siger hun.

Hun fik fornemmelsen af, at pladeselskabet ikke følte, at hun passede ind i gruppen.

- Jeg tror, at de gerne ville have piger, de kunne være med til at forme, siger Mel.

Se billeder af hende her:


Nyt navn: Tre Spice Girls er tilbage med en overraskelse
Nyt navn: Tre Spice Girls er tilbage med en overraskelse


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx