Af - 07/03-15 11:59

Katy Perry i Danmark: 10 grunde til at du bør være i Herning i aftenKaty Perry i Danmark: 10 grunde til at du bør være i Herning i aften

En af verdens allerstørste popstjerner giver i aften koncert i Jyske Bank Boxen. Vi giver dig her 10 grunde til, at du ikke må gå glip af lige netop dén koncert.

storybild

(Billede: Youtube)

I aften forvandler Katy Perry grå og kedelige Herning til et festfyrværkeri af konfettikanoner, flyvende hundelort-emojis, sexede katte og gyldne heste(..)

Den 30-årige mega popstjerne har kun spillet to gange tidligere i Danmark, siden hun i 2008 brød igennem med 'I Kissed a Girl', så det er med at være tilstede, når hun endelig gider kigge forbi.

Hollywood-stjerner i vild forvandling: Sådan har du aldrig før set dem
Hollywood-stjerner i vild forvandling: Sådan har du aldrig før set dem

Vi giver dig her 10 grunde til, at du bør befinde dig i Jyske Bank Boxen i aften.

1. Slik-orgie
Du elsker slik. Faktisk er vi så sliksultne i Danmark, at det kun er oppe i Finland, at de spiser mere slik end os - på verdensplan.
Katy Perry elsker også slik - og når hun går i gang med hittet 'California Gurls', er det bare om at grave dybt i 'bland selv'-buffeten.

2. Tømmermænd!
Udover slik elsker du at have tømmermænd. Eller du elsker i hvert fald en god fest - og den må gerne ende med, at du næste morgen ikke aner, hvad du har foretaget dig.
Tadaaa! Den er Katy P også med på.
Løft din højre fadølsarm i vejret og skrål med på 'Last Friday Night' og ryst den røv, som om du gik i gymnasiet igen.

Internettet har fået en ny helt: Kary Perrys venstre haj
Internettet har fået en ny helt: Kary Perrys venstre haj


3. Nuttede dyr

Om du er guldgraver-typen som Oddset-Janni, der elsker rige mænd med deres egen safari-park, eller du bare hænger ualmindeligt meget ud hos elefanterne i Zoo, så er Katy Perry også lidt af en Tarzan-wannabe, der nok skal sørge for et par 'nåååh' øjeblikke til din indre Poul Thomsen.

4. Med på beatet
Du vil gerne være sådan en firstmover-type, der ved, hvad der sker på det der internet. Så bliver det ikke større, når Katy Perry giver en liveversion af 'Dark Horse', 2014's mest sete musikvideo på YouTube.

5. Du missede Super Bowl
Katy Perry leverede årets pause-show ved Super Bowl, og du var naturligvis gået i seng, fordi du skulle tidligt op dagen efter.
Ja, du har efterfølgende set showet med den dumme haj på computeren, men hvad med en live-udgave? Er du SoME-typen, så bliver det ikke mere SoMe-agtigt, hvis du kan lave din egen GIF af en Katy P-haj.

KLUMME: Katy Perry var årets touchdown i Super Bowl
KLUMME: Katy Perry var årets touchdown i Super Bowl

6. Du kan kysse med en, der har kysset med Stine Bramsen
Når Katy Perry ikke gider popmusik længere, vil hun uden problemer kunne få en tjans som kysse-pige under Tour de France. Hun slog igennem med en kysse-sang, hun kysser på mænd, hun kysser på kvinder. Hvis du skulle være så heldig at få et kys i Herning, så kan du sige, du har kysset med en, der har kysset med hende fra Alphabeat.

Medie: John Mayer og Perry er klar til børn
Medie: John Mayer og Perry er klar til børn

7. Hun er riiimelig nem at score
Er du den knap så pæne, men sjove type, så er der gode score-chancer i Herning. Katy Perry har nemlig en forkærlighed for bøvede komiker-typer. Sååå kan du en sjov vits om Russel Brand, så er det bare om at råbe den så højt, du kan op mod scenen.

8. Tinder!
Katy Perry er på Tinder. Eller det sagde hun i hvert fald sidste forår, at hun var, så måske I matcher, hvis hun har husket at tage sin iPhone med til Herning - og ham føle-føle John Mayer ikke er i nærheden for at penis-blokere.

9. Bryst-show
Er du brystmand(/kvinde) så leverer Katy Perry altid varen. Ifølge internettet rocker hun en 70D skål, og hun er ikke bange for at vise kavalergang.
Du kan melde dig ind i fanklubben på Facebook HER eller bare dykke ned i denne smukke Tumblr-hyldest til Katy Perrys fortrin.10. Hit på hit på hit på hit på hit

Hvis du generelt bare er glad for popmusik så glem alt om ovenstående og nyd denne rækkefølge af pop-bangere, som Katy Perry har valgt at servere på sin verdensturné:

'Roar'
'Part of Me'
'Wide Awake'
'This Moment'
'Love Me'
'Dark Horse'
'E.T.'
'Legendary Lovers'
'I Kissed a Girl'
'Hot'n'Cold'
'International Smile'
'By the Grace of God'
'The One That Got Away'
'Unconditionally'
'Walking on Air'
'This is How We Do'
'Last Friday Night'
'Teenage Dream'
'California Gurls'
'Birthday'
'Fireworks'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Dansk designer forbavset over vare i...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx