Af Kristian Dam Nygaard - 04/11-17 08:31

Katastrofe: Disney pisser på vores barndom med ny 'Ducktales'-introKatastrofe: Disney pisser på vores barndom med ny 'Ducktales'-intro

Disney træder på vores barndom.

storybild

Sådan husker vi 'DuckTales' eller 'Rip, Rap og Rup på eventyr'. (Billede: Disney)

Er du ligesom jeg vokset op i starten af 1990'erne med 'Disney Sjov' som ugens højdepunkt om fredagen, vil du græmmes over introsangen til deres opdatering af 'Rip, Rap og Rup på eventyr', som har premiere på Disney Channel lige om lidt.

Disney-folkene har fået den vanvittige idé at hyre et nyt hold tegnere og indspille et helt nyt nummer.

Rip, Rap og Rup har pludselig fået mærkelige, firkantede hoveder, legendariske Michael Elos 80'er-stemme er blevet skiftet ud med en ny, hæs kvinde-vokal, og hvor det originale nummer kørte over en fed bass og svulstige trompeter, er der ikke meget fredagsstemning over det nedbarberede beat.

Fredagshyggen var i gang, når brune penge væltede ned over Onkel Joakim i pengetanken, når Tulle kyssede en haj igennem sin dykkermaske, og når Rip, Rap og Rup red på den mega seje Terminator-agtige and Gismo. Hvem bliver ikke varm om hjertet, når rumvæsnet snupper en pengeseddel lige for næbet af Onkel Joakim?

Den nye intro, hvor Anders And pludselig også er med(?) minder mere om en underlig og dårligt tegnet japansk tegnefilm end klassisk familievenlig Disney-hygge.

Og så er der ikke mindst den nye sangtekst…

'Ænderne er mega klar til Ducktales,' synger kvinden. 'Ducktales'? Hvorfor ikke oversætte det som originalens mundrette 'Rip og Rap og Rup tager ud på eventyr wuhu'.

Det lyder heller ikke videre elegant, når der synges: 'Der render nogen lige bag dig, en farlig fyr, og han vil tage dig.'

Nostalgikere skal holde sig langt væk fra den nye omgang 'Ducktales'.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Særbehandling til stjerne: Han...
bt.dk
Jes Dorphs søn gik på samme skole som...
bt.dk
DMI udvider varsel: Risiko for...
bt.dk
Gæster ankommer til gallataffel...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx