01/05-17 12:02

Gulddreng annoncerer kæmpekoncertGulddreng annoncerer kæmpekoncert

Efter at have besejret Spotify-listerne otte gange i træk, vil Gulddreng nu forsøge at fylde Royal Arena.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er gået vanvittigt stærkt for Spotify-fænomenet Gulddreng.

Den 22-årige Malte Ebert fra Vejle-kanten, der sidste forår blev et viralt musik-hit med landeplagen ’Model’, har på rekordfart opbygget sig så solid en fanbase, at han nu kun halvandet år inde i karrieren tør annoncere sin første arena-koncert, når han den 2. februar 2018 giver koncert i den nybyggede Royal Arena i Ørestaden med plads til omkring 15.000 fans.

Danmarks Snapchat-konge springer ud som sanger med stjernespækket video
Danmarks Snapchat-konge springer ud som sanger med stjernespækket video

- Jeg har faktisk spillet rigtig mange koncerter, men jeg har længe haft lyst til at lave et show, der overgår dem alle. Alle mine koncerter har været udsolgt, og derfor holder jeg en koncert i Royal Arena, som har plads til alle mine guldfans. For her kan vi lave det Gulddreng-show, jeg drømmer om at lave,udtaler Gulddreng-figuren i en pressemeddelese.

Med otte førstepladser på Spotify-hitlisten i træk – senest anti-kærlighedshymnen ’Utro’ – har Gulddreng vundet alt, hvad der kan vindes indenfor dansk musik for en debuterende artist. Han har åbnet Fredagsrock i Tivoli, udsolgt Store Vega to aftener i træk, vundet Danish Music Awards og Zulu Awards og indsamlet 125.708 fans på Facebook.

Ups: Her kommer kendt Youtuber til at afsløre DJ Guldsmeds identitet
Ups: Her kommer kendt Youtuber til at afsløre DJ Guldsmeds identitet

Musikanmeldere synes, han sælger lort på dåse, men især de danske teenagere kan ikke få nok og hylder ham konstant på de sociale medier.

Gulddreng er derudover aktuel på et hav af landets sommerfestivaler, hvor han spiller alt fra Jelling Festival til Nibe Festival og Smukfest.

Billetter til koncerten i Royal Arena kommer til at koste omkring 300 kroner og kan købes fra onsdag den 3. maj klokken 10.00.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Agent i stor kritik af...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Læge advarer: Alt for mange danskere...
bt.dk
Mål-Pål slog til: Hobro slog tamt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx