Af - 08/03-15 10:01

Publikums dom over Katy Perry: ALT var fedt!Publikums dom over Katy Perry: ALT var fedt!

Katy Perry levede op til sine fans forventninger. Anmelderne var knap så begejstrede.

Bildstrecke im Grossformat »
Jeg synes, det var en rigtig god koncert. Det bedste var sceneshowet og inddragelsen af publikum. Der var ikke rigtigt nogle dårlige momenter. 5 ud af 6 stjerner Det var det fedeste sceneshow, jeg nogensinde har set. Det var rart, at man kunne mærke, at hun var i Danmark og for eksempel forsøgte at tale dansk. Og så var det fedt med alle ballonerne, fyrværkeriet og konfettien. Det eneste dårlige var, at hun sprang over et par sange. 6 ud af 6 stjerner. Jeg var afsted med mine to piger på 10 og 12 år. Jeg går til rigtig mange koncerter, men har aldrig set så flot et sceneshow før. Katy Perry var fyldt med energi og var fantastisk til sine fans. Jeg har intet negativt at sige. 6 ud af 6 stjerner Koncerten var kanon fed. Alt var fedt. Lysshowet, stemningen, Katy. Der var ikke noget, der var dårligt. 6 ud af 6 stjerner Koncerten var pisse fed. Det var første gang, jeg så hende live. Alt var godt, intet dårligt. 6 ud af 6 stjerner Koncerten var helt vild. Vanvittigt sceneshow. Måden det visuelle og de forskellige verdener spillede sammen på med sangene var virkelig godt. Hendes vokal druknede desværre lidt nogle gange i den høje musik. Ærgerligt for hun synger jo fantastisk. 6 ud af 6 stjerner Den var super fed. Hun gav den virkelig gas. Der var tider, hvor hun var lidt følelsesladet, og så var der tider, hvor der bare var gang i den. Jeg kunne virkelig godt lide, at hun skiftede tøj så mange gange. Jeg var også vild med, at hun prøvede at tale dansk og fortalte lidt om sig selv, og at hun havde to fans med oppe på scenen. Hun interesserede sig virkelig for os. 6 ud af 6 stjerner Koncerten var mega fed. Jeg var imponeret over hendes måde at nå ud til publikum på. Jeg kan slet ikke komme i tanke om noget dårligt. 6 ud af 6 stjerner

Lørdag aften gav Katy Perry koncert i Jyske Bank Boxen i Herning, og skal man tro ovenstående fans, så leverede hun et af årets allerbedste koncerter.

Se publikums dom over koncerten i galleriet øverst.

Der var også et par anmeldere til stede i hallen.

Ekstra Bladets Thomas Treo var også overvejende positiv. Han giver koncerten 4 ud af 6 stjerner og fremhæver det imponerende show, som han dog mener overskyggede musikken. Han sluttede sin anmeldelse med en hilsen til Katy Perrys ældre popkollega:

- Der er lidt at leve op til for Madonna, når popdronningen besøger BOXEN i november.

TV: Hvor fanden er Herning? Katy Perry på glat is
TV: Hvor fanden er Herning? Katy Perry på glat is

Gaffas anmelder Troels Frøkjær var mildt sagt ikke imponeret. I sin 2-stjernede anmeldelse kalder han koncerten for 'en børnefødselsdag fra helvede', som hans fem-årige datter ville have elsket.

Læs hans anmeldelse her.

Katy Perrys dag i København: Fra Christiania til Sunday
Katy Perrys dag i København: Fra Christiania til Sunday

Katy Perry i Danmark: 10 grunde til at du bør være i Herning i aften
Katy Perry i Danmark: 10 grunde til at du bør være i Herning i aften

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Langt fra VM-form: Bendtner får hård...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Ny modedille vakte opsigt på sociale...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx