Af - 09/07-15 17:33; Opdateret: 10/07-15 13:01

Har Citybois fået storhedsvanvid? Mænd ingen adgangHar Citybois fået storhedsvanvid? Mænd ingen adgang

Sådan er konceptet med Citybois, lyder det fra Vig Festival, der afviser kritikken.

Bildstrecke im Grossformat »

Fædre måtte se måbende til, imens de og deres sønner blev bedt om at forlade koncerten, da Citybois torsdag optrådte ved Vig Festival. Hvorfor? Fordi de har det forkerte køn.

Det skriver flere forældre på Citybois' Facebook-side, hvor de fortæller, hvordan drenge og mænd blev bedt om at forlade teltet.

- De er jo helt i skoven. Jeg har en dreng, der ringer mig grædende op og spørger, hvorfor han ikke må se Citybois, fortæller Lars E. Andreasen til metroxpress.

Hans 10-årige søn er blandt dem, der er blevet bedt om at forlade stedet.

Mikkel blev smidt ud fra Citybois-koncert: Hvorfor måtte pigerne blive?
Mikkel blev smidt ud fra Citybois-koncert: Hvorfor måtte pigerne blive?

Og Lars E. Andreasen er ikke den eneste, kan man se på Citybois' Facebookside.

- Føj hvor er det klamt. Drenge og mænd må ikke være i teltet på Vig festivalen. Jeg har købt armbånd til mig og min datter på 6 år. Men pga jeres diva nykker så kan hun ikke se jer. Håber virkelig at i skammer jer over den opførsel, skriver Mads Borggaard.

Pinligt berørte vagter
Ifølge Lars E. Andreasen gik vagterne rundt og prikkede alle hankøn på skulderen og bad dem forlade stedet. Og det rammer ekstra hårdt, da det netop var Citybois, som hans søn havde glædet sig til at se.

- De har åbenbart haft en uheldig oplevelse med nogle drenge til en koncert, så derfor har de nu bedt alle drenge og mænd om at gå ud af teltet. Vagterne er mega pinligt berørte, men siger at de er nødt til det, siger Lars E. Andreasen, hvis kone er til stede på festivalen.

- Ifølge min kone står der en masse mænd og drenge ude foran teltet, fordi de ikke må være der. Det er en høj billetpris for at være dernede, og min dreng havde glædet sig til at se dem. Det kan ikke være lovligt at forskelsbehandle på den måde, fortsætter han.

Smukfest inden Citybois-koncert: - Vi kønsopdeler ikke publikum
Smukfest inden Citybois-koncert: - Vi kønsopdeler ikke publikum

Metroxpress har snakket med Citybois' manager, der ikke ønsker at blive citeret. Det har heller ikke været muligt at få en kommentar fra Citybois. Festival-leder Dorte Olsen afviser forældrenes kritik.

- Nej, sikkerhedsmæssigt har vi afgrænset et område, som er for de yngste børn. Umiddelbart derefter har der været et felt, og det er korrekt, at det kun var for piger. Det kan man sagtens diskutere, men det er en del af det koncept, der er omkring Citybois, siger hun.

- Efter det felt, som kun var for piger, var der et stort åbent felt, og vi havde rigtig, rigtig mange gæster. Som jeg har hørt det, så forløb koncerten uden problemer, og det er mit indtryk, at publikum var glade for koncerten.

Jeg har snakket med en kilde, der siger, at mænd blev bedt om at forlade stedet. Og den samme oplevelse har andre haft, kan man læse på Citybois' Facebook-side?
- De er ikke blevet bedt om at forlade stedet. Det er simpelthen ikke rigtigt. Ja, der var et område kun til piger, men i forhold til koncertens samlede areal for gæster, så var det mikro-afsnit, hvor der kunne stå nogle piger. Vi kender jo de her teenagepiger, de flipper jo helt ud og er nærmest ved at dø, hvis ikke de får lov at røre ved dem.

- Det er en verden for sig. Jeg har fuld forståelse for, at der er nogle forældre til drenge, der synes, det er diskriminering. Men det er en del af konceptet og den musikverden, som Citybois repræsenterer.

Video: Far må forlade teltet
Lars E. Andreasen og de skuffede forældre på Citybois' Facebook-side er dog ikke de eneste, der har en anden opfattelse af forløbet end Dorte Olsen.

- Kæft det,pinligt, citibois går kun på scenen når alle drenge er ude af teltet, og vagter smider drenge/mænd ud midt i det hele. Pinlig Pinlig møgunger, skriver Danny Sørensen, som har delt denne video herunder, hvor man angiveligt ser en far med to børn, der skuffede må forlade området:

Kæft det,pinligt, citibois går kun på scenen når alle drenge er ude af teltet, og vagter smider drenge/mænd ud midt i det hele Pinlig Pinlig møgunger

Posted by Danny Sørensen on Thursday, July 9, 2015

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx