Af - 05/05-14 08:10

Christopher: - Jeg er ikke arrogant popstjerne-agtigChristopher: - Jeg er ikke arrogant popstjerne-agtig

Da Christopher i marts udsendte sit andet album, blev det lanceret med interviews i seriøse aviser, en selvironisk optræden i Natholdet og en ærlig dokumentarserie på DR3. Her ser han tilbage på sit pr-stunt.

storybild

(Billede: Mogens Flindt)

Christopher spillede i weekenden på SPOT Festival i Aarhus. Et par timer før koncerten, tog metrorxpress en snak med ham.

Se højdepunkter fra stjernespækket Spot Festival
Se højdepunkter fra stjernespækket Spot Festival

Missionen med dit nye album var at nå et bredere, ældre publikum. Lykkedes det?

- Ja, det synes jeg. Det virker som om, der er kommet flere ældre med. Lidt flere 20-25 årige piger til koncerterne. Jeg kan også se det på Spotify. Hvor mine lyttere før var 80 procent piger og 20 procent drenge, er fordelingen mere 50/50 nu.

SPOT Festival: Se hvilke danske bands udlandet holder øje med
SPOT Festival: Se hvilke danske bands udlandet holder øje med

Hvad fik du ud af at have DR3 til at lave en dokumentarserie om dig?

- Jeg ville jo gerne have lov til at fortælle min version af historien. Jeg vidste med det samme, at det ikke blev poleret. At det skulle være hudløst ærligt for, det tror jeg også, folk har mere respekt for.

- Så udover at jeg er blevet mere bevidst om mig selv, hvordan jeg griner, snakker og siger 'fuck' lidt for ofte, så tror jeg, folk har fået øjnene op for, at jeg jo bare er ærlig, udadvendt, selvironisk og slet ikke så arrogant popstjerne-agtig. Jeg er ligesom alle mine venner, jeg kan bare godt lide at synge.

Hvad er planen nu? Kigger du internationalt?

- Jeg har været i Finland, Stockholm, Oslo og skal en tur til Tyskland. Man kan åbne folks øjne for ens musik på mange måder, men i sidste ende er det musikken, der skal bære det. Om jeg allerede har skrevet singlen, der skal til, eller om jeg skriver den om lidt. Det ved jeg ikke endnu.

- Det første de spørger om, når jeg er i udlandet er, 'hvordan går det derhjemme'. Der er det jo ret fedt at kunne sige, at jeg nu har ligget nummer ét halvtreds dage i træk på Spotify. Men altså, jeg har 130 koncerter hen over sommeren i Danmark, så jeg har ikke tænkt mig at rejse ud lige foreløbigt.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Politiet på bar bund: Maskiner for...
bt.dk
Jens Gaardbo spurgte prins Henrik,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx