Af - 26/06-17 18:17

Går i fars fodspor: Kan du se, hvilken dansk poplegende han er søn af?Går i fars fodspor: Kan du se, hvilken dansk poplegende han er søn af?

Thomas Helmig og Reneé Toft Simonsens yngste søn, Hugo, har scoret sig en pladekontrakt og hitter for tiden med nummeret ‘Please Don’t Lie’.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg havde det længe sådan, at musik, det var min fars ting. Da jeg så på mit andet år på efterskolen fik min første guitar, kunne jeg alligevel ikke lade være med at spille - og nu kan jeg slet ikke forestille mig at lave andet.

Danmark har fået en ny ung Helmig at forholde sig til. Som søn af popmusikkens førsteelsker, Thomas Helmig, og tidligere supermodel Renée Toft Simonsen har 18-årige Hugo Helmig en genpulje ud over det sædvanlige

Nu er han klar til at udfolde potentialet på egen hånd med en musikkarriere, der er sparket godt i gang med en pladekontrakt og førstesinglen ‘Please Don’t Lie’, der allerede er i a-rotation på P3.

- Jeg føler ikke, at jeg kunne have fået en bedre start. Jeg blev vildt glad, men også chokeret, da min manager ringede og sagde, at jeg var blevet udvalgt som ‘P3’s Uundgåelige’. Det er også ret nice, at det nu pludselig er mig, folk kommer hen til for at sige, at de godt kan lide min musik, smiler Hugo Helmig, da metroxpress møder den unge fyr på hans pladeselskab i Københavns Nordvestkvarter.

For tiden knokler han i studiet for at have sange nok til et kommende debutalbum, og så venter der tre koncerter efter sommerferien, hvoraf den første på spillestedet HeadQuarters i Aarhus allerede er udsolgt.

Han føler ikke et særligt pres ved at være søn af popkongen Thomas Helmig, men prøver at tage hypen så stille og roligt som overhovedet muligt.

- Jeg er jo skidestolt af min far og synes, han er et af de sejeste mennesker i verden. Jeg kan ikke løbe fra, at jeg er hans søn, og forstår godt, at folk synes, det er lidt spændende. Det vigtigste for mig er at kunne skabe min egen identitet, ligesom alle andre nye musikere drømmer om, og så bare ellers komme ud med min musik, siger Hugo Helmig.

Du kan læse et meget længere interview med den unge popsanger på BT.dk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx