Af Rasmus Junge - 05/01-15 11:31; Opdateret: 05/01-15 22:12

De udsender nye album i årDe udsender nye album i år

Tavlen er hvisket ren, og et nyt musikår ligger foran os med masser af nye oplevelser.

storybild

Her er nogen af de største udenlandske navne, du kan forvente nye numre fra i år.

Adele
Sidste år antydede hun kraftigt på de sociale medier, at hun ville slippe et nyt album, men det kom aldrig. Nu siger rygterne, at efterfølgeren til gigasælgerne ’19’ og ’21’ er klar til efteråret.

Madonna
Et ondsindet leak i sidste måned resulterede i, at seks numre fra albummet ’Rebel Heart’ allerede er tilgængelige som download og stream, men den 9. marts kommer hele pakken.

Bob Dylan
His Great Bobness’ veje er uransagelige, så på en måde kan det ikke overraske, at den raspende rockveteran den 2. februar udsender et album med Frank Sinatra-fortolkninger.

Björk
Sidste år kom det frem, at den islandske ener var i studiet, hvor hun delte producerarbejdet med det unge talent Arca, der har arbejdet med Kanye West. Resultatet skulle udkomme i år.

Frank Ocean
Sidste år dukkede der flere historier op om, at den amerikanske r’n’b-fornyer var i studiet, og i december dukkede et nyt demonummer på nettet. Vi krydser fingre for en opfølger til ’Channel Orange’ i år.

Marilyn Manson
Hans stil er knap så chokerende, som da han brød frem i sidste halvdel af 90’erne, men Marilyn Manson er fortsat aktivt udøvende og klar med ’The Pale Emperor’ den 19. januar.

Mark Ronson
Mark Ronson har produceret for Amy Winehouse og Adele, men også som solokunstner er han en succes. Singlen ’Uptown Funk’ med Bruno Mars lover godt for ’Uptown Special’, ude den 26. januar.

Kanye West
Rapstjernen har lige sluppet nummeret ’Only One’, og skuespilleren Seth Rogen påstår, at Kanye har rappet hele sit nye album for ham i en limousine. Det lugter af, at 2015 bliver Kanye-år.

LÆS OGSÅ: Se hvor meget dit yndlingsband koster at hyre til privatfesten

LÆS OGSÅ: STEM: Hvilket dansk hit var årets uundgåelige?

LÆS OGSÅ: L.O.C. skuffer fans: Ny single er 'for poppet'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx