Af - 29/09-13 13:56

Rapper: Steffen Brandt gjorde min mor stoltRapper: Steffen Brandt gjorde min mor stolt

Efter en lang karriere med drengerøvs-rap fik rapperen Jonny Heftys mor endelig noget at fortælle veninderne, da TV-2 tog sønnike med på turné.

storybild

(Billede: GONZALES PHOTO CHRISTIAN HJORTH)

- Min mor har altid syntes, at det var fint nok, at vi lavede noget, vi kunne lide, men den dag vi ligesom skulle på turné med Steffen Brandt og TV-2, der steg respekten.

Metroxpress møder de to rappere Michael Jøden og Jonny Hefty, der efter flere årtiers tilløb endelig er klar med deres fælles album. Projektet blev skudt i gang sidste år med singlen 'Gamle dreng' – der blev så stort et radiohit, at Steffen Brandt fik ørerne op for de to drengerøve.

LÆS OGSÅ: Tillykke - TV2 bliver 25 - Se den første udsendelse

Michael Jøden fortæller om hvordan, han og Hefty sidste sommer blev inviteret med TV-2 på turné:

- Jeg og Steffen handler begge to i Føtex. Faktisk handler både jeg, Steffen Brandt og MC Zipp fra Cut'n'Move i den samme Føtex i Aarhus, så det var heldigt, at det var mig og ikke Zipp, han først stødte ind i.

- Steffen havde vel hørt 'Gamle dreng' i radioen og har kunne nikke genkendende til det, vi rapper om. Hvis der er nogle, der er nogle fucking gamle drenge, så er det dem. De lever som nogle unge grever og fyrer den stadig af og kan for eksempel finde på at arrangere en vinsmagning efter en koncert.

LÆS OGSÅ: Derfor skred Mr. News fra TV2

For Jonny Hefty var det særligt stort for hans mor, at Steffen Brandt havde taget kontakt.

- Der kom et blåstempel, som jeg ikke havde følt havde været der før. Ikke fordi mine forældre har 'hatet' på det, jeg lavede, men her var der noget, de kunne forholde sig til. Noget de kunne fortælle vennerne.

Læs et interview med Jonny Hefty og Michael Jøden i avisen i morgen.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Midtjylland opgav guldet og har sat...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx