Af - 06/09-15 17:00

Interview: Amputeret Take That giver dette løfte til metroxpressInterview: Amputeret Take That giver dette løfte til metroxpress

Fungerer Take That som en trio? Er publikum stadig interesseret? Hvorfor er der ikke udsolgt i Jyske Bank Boxen endnu? Metroxpress fik Gary, Mark og Howard i telefonen til en snak om 'det nye Take That'.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 1. oktober indleder Take That deres Europa-turné i Jyske Bank Boxen i Herning.

Siden sidst - altså da de i 2011 fyldte Parken to aftener i træk (den anden koncert blev dog aflyst på grund af Robbie Williams' maveonde) - er femmands-gruppen blevet til en trio, efter at Robbie Williams og Jason Orange har forladt holdet.

Koncerten i Herning er endnu ikke udsolgt, så metroxpress fik Take That i telefonen til en lille snak om 'boybandets' aktuelle situation.

Stærkt amputeret Take That kommer til Danmark
Stærkt amputeret Take That kommer til Danmark

Mark Owen var den første i røret.

- Hey, det er Mark. Hvordan har Danmark det i dag?

Fint fint, hvad med London?

- Det er lidt gråt i det, men det er også fint nok. Vi er ved godt mod.

Hvordan er det at være Take That for tiden?

- Helt ærligt, så er det ret spændende. Vi skriver hele tiden nyt musik og er allerede i gang med det næste album, og så glæder vi os jo helt vildt til at komme til Europa og spille igen. Det er fire-fem år siden, vi sidst var på turné, så det føles lidt som en ny start.

ANMELDELSE: Musikalsk midtvejskrise fra Take That
ANMELDELSE: Musikalsk midtvejskrise fra Take That

Mark Owen afbrydes af en mand fra sit pladeselskab, som sidder med på en lytter. Han vil have Gary Barlow til telefonen

- Er jeg kedelig at høre på?

Pladeselskabsmanden griner og siger, at Mark kan nå at svare på et sidste spørgsmål.

Du nævner et nyt album. Har I en titel på plads?

- Nej ikke endnu. Vi plejer egentlig ikke at planlægge så langt ud i fremtiden, men denne gang tager vi os god tid og har lagt en større plan, så det er ret fedt.

Gary Barlow overtager telefonen fra Mark.

- Hey, det er Gary.

Hej. Hvordan har jeres fans reageret på, at I kun er tre nu?

- Vi var faktisk ret bange for, hvordan de ville reagere. Da Jason ikke ville være med mere, ville vi gerne fortsætte som trio, men vi ville ikke sige noget, før vi havde fået fansenes reaktion. Heldigvis var kommentarfelterne fyldt med positive svar.

Var det svært at lave showet om, så det passer til tre?

- Jeg burde sige ja, men næh. Vi har fået et helt nyt hold, så i stedet for at falde tilbage i gamle rutiner, har vi skulle være oppe på mærkerne.

Hov, er det 1993? Legendarisk boyband topper igen hitlisten
Hov, er det 1993? Legendarisk boyband topper igen hitlisten

Take That har travlt, så pladeselskabsmanden afbryder igen og siger, at Gary har tid til et enkelt spørgsmål mere, før Howard Donald skal til.

Du har optrådt til et par bryllupper for nyligt. Hvad skal der til for, at du gør det i Danmark?

- Haha, det handler ikke om penge, men om at finde de rigtige fans. Det har været rigtig sjovt at prøve. Også at se hvad man kan med Twitter. Jeg valgte dem, der lavede de største kampagner. Nogle af de fans der har fulgt os siden starten. Sååå hvis du kan finde de helt rigtige fans til mig så...

Howard Donald får til sidst telefonen.

Hvad er planen for jeres Danmark-besøg?

- Vi gør som alle turister: Tager i Tivoli, haha. Ej, vi skal jo spille ret langt fra København, så jeg får nok desværre ikke shoppet så meget, som jeg plejer. Jeg er ret vild med jeres genbrugsforretninger og designermøbler. Møblerne er desværre alt for dyre.

Take That har jo været i gang i over tyve år. Én ting er skrigende teenagere. Hvordan er det nu at møde skrigende voksne?

- Jeg tror ikke, de skriger så højt mere. Nu kommer de med hele deres familie, og det er faktisk fint nok. Så er publikum lidt mere blandet, og man får spredt sin musik og kærlighed ud til mange flere.

Hvis du skulle vælge et nyt medlem til Take That?

- Justin Timberlake ville være cool. Han både synger og danser godt og vil give os en masse gaderespekt. Men han vil formentlig sige nej, haha.

Kan du love, at I stadig er tre, når I spiller i Herning den 1. oktober?

- Jeg lover, vi er tre resten af året. Måske bliver vi flere i fremtiden, men vi bliver i hvert fald ikke færre nu.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx