Af - 19/06-16 22:02

Se billedet: En time senere ser de helt anderledes ud i ansigtetSe billedet: En time senere ser de helt anderledes ud i ansigtet

Scarlet Pleasure står foran karrierens hidtil største udfordring, når de fredag den 1. juli spiller på Orange scene på årets Roskilde festival. Søndag varmede de op med en hit-koncert på Northside festival.

Scarlet Pleasure tager testen, der afgør, hvor stor fan man egentlig er af dem. Tag selv testen i bunden af artiklen her. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

- Det var sgu nok en af vores bedste koncerter nogensinde, griner trommeslager Joakim Dencker.

Metroxpress møder Scarlet Pleasure netop, som de er trådt ned af scenen søndag eftermiddag på Northside festival i Aarhus. (Se billeder af dem lige efter koncerten længere nede i artiklen her)

Sidste år spillede de på den lille P6 Beat scene, men i år er de med en lang stribe populære singler rykket op i superligaen. På Northside spillede de på den store Blå scene foran et hav af begejstrede fans, og om to uger træder de så op på den legendariske Orange scene på årets Roskilde festival. Så er Parken kun større for et dansk band.

- Vi er rimeligt meget oppe at køre lige nu, lyder det fra forsanger Emil Goll.

- Modsat sidste år hvor vi havde lidt tekniske problemer, havde vi overskud til at nyde det og bare give alt, hvad vi havde.

Bandet lige før de gik på scenen under NorthSide festival. Foto: Jesper Christensen

Det er gået hurtigt for de tre popgutter, der med deres stigende popularitet har oprustet på live-fronten. I Aarhus stillede de for eksempel op med to engelske korpiger, en ekstra liveguitar, mens Emil Golls imponerende falset fik lov at få fuld gas.

- Vores musik er så soulet, så vi tænkte, det var fedt at få et kor på. De synger med på Saveus’ nye single, så det var der igennem, at vi kom i kontakt med dem. De lærte alle vores sange på tre dage, og de synger jo fantastisk, fortæller bassist Alexander Malone.

Emil før koncerten.

Joachim før koncerten.

Alexander før koncerten.

Scarlet Pleasure indrømmer, at de var nervøse for, om Northside-koncerten ville blive lige så god som sidste år, men den frygt kunne de hurtigt lægge i graven.
Nu venter som nævnt Orange scene den 1. juli.

- Vi kan ikke gå i detaljer med, hvad vi kommer med. Nu har vi haft Northside i dag, Tinderbox i næste weekend, og så er vi fuldstændig klar til Roskilde. Vi har et hemmeligt ekstra gear, som vi sætter ind, fortæller Joakim Dencker.

Gruppen som de så ud, LIGE da de kom af scenen efter at have optrådt på NorthSide. Foto: Jesper Christensen

Emil lige efter koncerten.

Joachim lige efter koncerten.

Alexander lige efter koncerten.

LÆS OGSÅ: TAG TESTEN: Er du fan af Scarlet Pleasure uden at vide det?

LÆS OGSÅ: Tog til Aarhus på festival: Nu er han Danmarks nye stjernemodel

LÆS OGSÅ: Festivalfolket: Her er de GRIMMESTE modetrends

LÆS OGSÅ: TV: Festival-gæster læser op af deres sjoveste Tinder-beskeder

LÆS OGSÅ: Ingen hjalp rockstjerne under koncert - så tog 17-årige Kasper en rask beslutning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx