Af - 13/10-16 17:42

Christopher efter Asien-tur: Jeg slår en eller anden ihjel, når jeg kommer ned fra denne her sceneChristopher efter Asien-tur: Jeg slår en eller anden ihjel, når jeg kommer ned fra denne her scene

Christopher er ved at blive lidt af en teenagesensation i Asien. Her fortæller sangeren, hvor overvældende de asiatiske fans egentligt er.

Mens Lukas Graham har indtaget USA, er Christopher kravlet op på toppen af de asiatiske hitlister. I løbet af efteråret har den danske musiker igen tilbragt tid i Asien, og det har været lidt af en surrealistisk oplevelse, fortæller han

- Vi havde en forsigtig forventning om, hvordan det skulle gå. Vi vidste ikke, om der ville stå 60 eller 1000 mennesker til mine koncerter. Det endte så med 1000. Det er jo fuldstændig vanvittigt at spille et udsolgt show i en by, man ikke anede eksisterede for to uger siden, siger Christopher.

TV: Skuespiller og rapper siger farvel til landet, der snart drukner
TV: Skuespiller og rapper siger farvel til landet, der snart drukner

Når koncerterne sluttede, var det svært for Christopher og hans team at komme ind i tourbussen, fordi fans stimlede sammen ude foran.

- Min tourmanager måtte råbe ‘Move, move, move’ og nærmest bruge albuerne. Da vi kom ind i bussen, tænkte jeg: ‘Hvad fanden foregår der?’ De løb efter bussen og hamrede på den. Det var sygt overvældende. Som de danske fans bare på steroider, griner Christopher.

Dansk komiker tager TYKT pis på Gulddreng i ny sang
Dansk komiker tager TYKT pis på Gulddreng i ny sang

Kig med i videoen øverst, hvor han Christopher fortæller, hvorfor han under et interview på kinesisk tv tænkte: Jeg slår en eller anden ihjel, når jeg kommer ned fra denne her scene.

TV: Kom med Christopher i bad i ny, sexet musikvideo
TV: Kom med Christopher i bad i ny, sexet musikvideo

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx