Af - 15/09-14 19:55

Danske rappere griner af Kanyes kørestol-fadæse: - Han er en forskruet divaDanske rappere griner af Kanyes kørestol-fadæse: - Han er en forskruet diva

Hvad skal der til for, at du afbryder en koncert? Ovenpå historien om Kanye West og hans kørestols-siddende fan, har metroxpress spurgt en række danske rappere.

storybild

(Billede: Polfoto)

Kanye West er blevet kritiseret for angiveligt at have afbrudt en koncert i Sydney, fordi en kørestols-bruger ikke rejste sig op, da han bad om det.

SE KLIPPET HER OG VURDÉR SELV

Note: Kanye West var måske ikke den store skurk alligevel

Metroxpress har i den anledning spurgt en række danske rappere, hvad der skal til, for at de afbryder en koncert.

TopGunn
- Kanye West har gjort det før. Det er vildt pinligt. Han er en forskruet diva. Jeg har afbrudt en del koncerter. Mest på grund af slåskamp blandt publikum. Jeg har også prøvet at stoppe koncerter, fordi strømmen er gået, haha.

Kanye West stoppede koncert fordi mand i kørestol blev siddende
Kanye West stoppede koncert fordi mand i kørestol blev siddende

Pede B
- For omkring 12 år siden havde jeg en gruppe med en rapper, der hed Cab. Han kom under en koncert på Christiania til at skubbe en dranker lidt for hårdt ned fra scenen. Vi holdt alle vejret de lange sekunder, der gik, før han kom til bevidsthed. Ellers opfører folk sig generelt pænt til mine koncerter.

Orgi-E fra Suspekt
- Vi fik stoppet vores koncert af politiet af sikkerhedsmæssige hensyn til 'Distortion' i 2012. Det var helt fair, for det var farligt for alle. Så stoppede vi selv engang en koncert på grund af for meget slagsmål. Det er heldigvis 10 år siden, det er sket. Vi stopper en koncert, hvis folk er ved at komme alvorligt til skade. Vi stopper den ikke, hvis folk ikke gør, som vi siger. Det vil vi skide på.

Pharfar
- Kanye West er en idiot, haha. Der skal meget til, før jeg afbryder en koncert. Jeg har gjort det et par gange, hvis der har været slåskamp blandt publikum, eller hvis folk skubber og er lidt for vilde.

Kanye West hastet til hospitalet
Kanye West hastet til hospitalet

Yepha
- Der skal rigtig meget til, før jeg afbryder en koncert. Der var engang en 'dude', der stillede sig op helt forrest til showet og begyndte at nedstirre mig. Vi stoppede bandet, og Ufo begyndte at tale til ham. Han gik, men bagefter fandt vi ud, af at han var jaloux. Han mente, jeg havde flirtet med hans kæreste. Jeg har også prøvet at få en fadøl i hovedet under en koncert.

Kaka
- Jeg stoppede en koncert sidste vinter i Slagelse, da en gæst flere gange kastede ting på scenen. Vagterne gjorde ingenting, men da der til sidst røg en hel drink inklusiv glas op imod mig, var min grænse nået.

Vildt match: Kanye West snupper eks-Beatle
Vildt match: Kanye West snupper eks-Beatle

Raske Penge
- Jeg afbryder kun, hvis folk kommer op at slås. De må for min skyld stå op, sidde ned, bolle eller kaste op, mens jeg spiller så længe, de er søde ved hinanden. Jeg synes i øvrigt, at historien om Kanye er strammet lige rigeligt, når man ser klippet fra koncerten.

Per Vers

- I 2007 spiller vi på en skole på Nørrebro. På et tidspunkt er der en lærer, som beder om mikrofonen . Han begynder at skælde os ud. De prøvede at opretholde en god sproglig tone på skolen, og den skulle vi ikke komme og ødelægge. Jeg var helt paf. Min makker Oliver Ravn tog mikrofonen og krævede en undskyldning. Det kunne vi ikke få, så vi begyndte at pakke vores ting sammen. Der gik vores grænse. Men så vendte læreren 180 grader og forklarede. Han ville i praksis vise de af hans elever, der syntes Muhammed-tegningerne skulle censureres, hvor forfærdelig censur kan være.

- Jeg vil normalt først stoppe et show, hvis det begynder at gå udover folks sikkerhed.


LÆS OGSÅ: Stjernepar fik Zlatan til at flytte

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

110 døde i katastrofal ulykke:...
bt.dk
Politiet: Særligt disse bilister...
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
Medie: Mourinho vil lade rekordkøb...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx