Af - 25/02-16 20:15

L.I.G.A. taler ud om brud med medlem: - Som at slå op med en kæresteL.I.G.A. taler ud om brud med medlem: - Som at slå op med en kæreste

Den danske popgruppe L.I.G.A. udsender fredag deres første single som en duo efter at rapperen Feras i efteråret valgte at gå solo. De har samtidig opsagt samarbejdet med Remee og Chief 1 og står nu på egne ben.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter at have kæmpet sig op til at blive en af de mest populære nye musiknavne herhjemme med hits som 'Skylder dig ik noget', 'Julia' og 'Den første gang', chokerede den danske popgruppe L.I.G.A. i efteråret, da de på Facebook meddelte, at rapperen Feras Agwa ikke længere var en del af bandet.

- I bund og grund var vi uenige om, hvad der skulle ske musikalsk. Samtidig begyndte han at gøre tingene meget alene, så vi kunne godt mærke, hvor det bar hen ad, fortæller gruppens trommeslager Ihan Haydar til metroxpress.

Popstjerne fortsætter trods overfald: - Man skal bruge sin stemme
Popstjerne fortsætter trods overfald: - Man skal bruge sin stemme

- Det var ikke en nem beslutning. Det er jo ligesom at slå op med en kæreste. Der er ikke nogen let måde at gøre det på, og jeg var bange for, om L.I.G.A. var slut. Så vi tog en snak alle sammen, og så besluttede vi at fortsætte os to. Vi elsker simpelthen L.I.G.A. alt for meget, supplerer sanger Nicky Russell.

L.I.G.A-medlem: - Jeg føler mig uvelkommen i Danmark
L.I.G.A-medlem: - Jeg føler mig uvelkommen i Danmark

Han forklarer, at selvom bruddet først blev officielt i september, havde det været undervejs et par måneder, efter de havde turneret landet rundt på festivaller.

- Vi er helt okay, med at han gerne ville gå solo. Så hellere stoppe, mens legen er god.

Oven i bruddet med Feras sagde Nicky og Ihan også farvel til Remee og Chief 1's pladeselskab RE:A:CH og står nu helt på egne ben.

- Vi er sindssygt spændte på, hvordan folk kommer til at tage imod vores nye lyd, men vi kan ærligt sige, at det vi kommer med nu er 100 % os selv. Hvor vi med Chief 1 arbejdede indenfor nogle faste rammer, har vi helt selv kunne bestemme, hvordan det skulle lyde, fortæller Nicky.

L.I.G.A. bryder med Remee og 'Chiefone'
L.I.G.A. bryder med Remee og 'Chiefone'

- Det er lidt som at starte forfra. Vi kunne vælge at lade det dø eller gå hjem og arbejde fucking hårdt. Vi gjorde selvfølgelig det sidste, lyder det fra Ihan.

L.I.G.A kickstarter deres nye liv som duo fredag med singlen '1 ud af 1 million' og forventer så at udsende en EP i begyndelsen af juni.

Metroxpress har været i kontakt med Feras Agwa, der gerne vil vente med at udtale sig, til han er klar til at udgive sin egen musik.

LÆS OGSÅ: TV: Hvor godt kender Remees hit-trio sig selv?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx