Af - 01/10-16 11:51

Robbie Williams afslører sin vildeste sex-historie på live-tvRobbie Williams afslører sin vildeste sex-historie på live-tv

Robbie Williams var fredag gæst på det engelske talkshow 'The Graham Norton Show' og her fortalte han en meget mærkelig historie.

Bildstrecke im Grossformat »

Robbie Williams har nu fået kone og børn, men for år tilbage - i slut 90'erne - var han kendt som en af musikbranchens største gadedrenge eller badboys med store mængder stoffer og sex.

Han var i går gæst i det engelske talkshow 'The Graham Norton Show', hvor han blev spurgt om, hvad det mærkeligste, han havde fået af en fan, var.

90'er-orgasme: Disse bands bliver gendannet og tager på tour
90'er-orgasme: Disse bands bliver gendannet og tager på tour

- Herpes, svarede han bramfrit. Men så begyndte han at fortælle en helt anden historie, om da han og bandet boede på et slot, mens de øvede til en turné.

Og selvom den 42-årige sanger synger om 'Angels', kan mindre åbenbart godt gøre det.

- Jeg var i det her rum, hvor jeg vågnede, men ikke havde åbnet mine øjne endnu. Og jeg blev ligesom lidt forvirret, for der var en eller anden i mit værelse, og det lød som om, at hun gik rundt og gjorde lidt rent, fortalte han på talkshowet. Og da jeg så åbnede øjnene, kunne jeg ganske rigtigt se en kvinde ved min seng med en støvkost.

Kendte knækker sammen af grin over onde tweets
Kendte knækker sammen af grin over onde tweets

Robbie Williams tænkte, at det da var lidt mærkeligt og efter kort lige at have snakket om blandt andet hans underbukser på gulvet, spørger kvinden:

- Har du morgenjern?

- Ja, det har jeg egentligt, fortæller han, at han svarede.

- Jeg giver dig en spiller, svarede kvinden åbenbart, hvorefter hele TV-studiet var flade af grin. Men det bliver værre.

- Jeg tænkte, jeg er ung, jeg kan bare lukke mine øjne og forestille mig, det er en anden. Så jeg sagde 'det gør du bare', fortæller han mens så prominente navne som Justin Timberlake, Daniel Radcliffe og Anna Kendrick måbende ser på.

Hovsa: Lejr-hygge udviklede sig til sex-orgie
Hovsa: Lejr-hygge udviklede sig til sex-orgie

Men da han senere på dagen spurgte slottets ejer om deres meget ligefremme rengøringsdame, fortalte ejeren at der altså ikke havde været nogen rengøringsdame på arbejde på dagen.

- Så en eller anden havde vadet ind fra gaden med en støvkost, givet mig et handjob og så smuttet igen, fortalte han.

Mark skrev til nummer på toilet-væg: Nu har han to børn
Mark skrev til nummer på toilet-væg: Nu har han to børn

Noget tid senere fortalte han sit band om den bizarre oplevelse, der var sket for lang tid siden, og guitaristens reaktion fik hele salen til at græde af grin:

- Jeg ved, hvem det er! Det har været Maureen nede fra pubben. Hun sagde, hun havde givet dig et handjob, men ingen troede på hende!

Puha.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx