Af - 18/01-16 17:07

Fie Laursens storebror udgiver asiatisk sang: Danskerne hader denFie Laursens storebror udgiver asiatisk sang: Danskerne hader den

Boris Laursen har udgivet en single, der er rettet mod det asiatiske marked. 70 procent af kommentarerne til min musikvideo er hate, siger han selv.

Bildstrecke im Grossformat »

Fie Laursen er efterhånden et navn, som mange danskere kan genkende. Hun startede sin realitykarriere som blogger og YouTuber og har siden medvirket i ‘Paradise Hotel’.

Hvad de færreste nok ved er, at Fie Laursen har en storebror, som har mange flere følgere end hende på de sociale medier. Han hedder Boris Laursen.

TV: Fie Laursen svarer på alt: Jeg kan godt forstå at folk skriver onde kommentarer
TV: Fie Laursen svarer på alt: Jeg kan godt forstå at folk skriver onde kommentarer

- Fie lagde på et tidspunkt et billede op af mig på de sociale medier, hvor hun sagde, at alle skulle gå ind og følge mig. Jeg blev megasur, fordi jeg ikke gad blive kendt. Jeg råbte af hende, at hun skulle tage det ned, fortæller 20-årige Boris Laursen til metroxpress.

Men Boris Laursen fik alligevel smag for opmærksomheden på de sociale medier og begyndte selv at lægge videoer ud på appen Vine, hvor han nu har 1,3 millioner følgere.

FLERE NYHEDER OM DE KENDT? LIKE OS PÅ FACEBBOOK


Den platform brugte han til at få en international pladekontrakt med Universal, hvor hans første single ‘Slingshot’ netop er udkommet.

Fie Laursen er gået fra sin Hollywood-kæreste
Fie Laursen er gået fra sin Hollywood-kæreste

Den er dog ikke blevet modtaget særlig godt på YouTube.

- I Danmark kan folk ikke forstå den her slags musik, og de synes, det er dårligt. Men mine følgere fra Japan skriver, at det er god musik, siger Boris Laursen om sin første single, der er inspireret af Kpop.

Han siger selv, at det ikke går ham på, at reaktionen på hans musik har været overvældende negativ.

Fie Laursen tog kokain: Jeg rystede og hyperventilerede
Fie Laursen tog kokain: Jeg rystede og hyperventilerede

- Overhovedet ikke. Jeg har fået respons på det, så noget har jeg gjort rigtigt.

Nu drømmer han om at rykke til Sydkorea, hvor han mener, at hans musik for alvor vil blive forstået. De fleste af hans følgere er nemlig fra Asien.

Du kan se musikvideoen til 'Slingshot' her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx