Af - 10/03-14 07:00

Mø: Jeg blev 9 år igen da Spice Girls skrev en hilsenMø: Jeg blev 9 år igen da Spice Girls skrev en hilsen

25-årige Karen 'MØ' Ørsted er tidens mest hypede, danske sangerinde og spåes et internationalt gennembrud med debutalbummet, der er ude i dag. Midt i stormen blev hypen dog sat i perspektiv af selveste Spice Girls.

storybild

(Billede: Sony)

Mø kaster sig forpustet ned i sofaen og begynder at plapre løs. Metroxpress har fået en halv time med den ombejlede sangerinde, der dagen efter flyver afsted igen til London for at promovere debutalbummet 'No Mythologies To Follow'.

YEAH nap en hyrdetime! Hør Patos støttesang her
YEAH nap en hyrdetime! Hør Patos støttesang her

- Jeg har haft så sindssygt travlt de sidste par år. Så har jeg været i England, så har jeg været i USA, så skulle jeg lige spille på Roskilde. Meget af albummet er lavet i tourbussen eller fem minutter før, jeg gik på scenen, fortæller Mø og smiler over spørgsmålet, om hun hvordan hun har det med hype.

- Det er jo svært at styre. Jeg prøver ikke at forholde mig til det, for så bliver man sindssyg.

Marwan: Du kigger på mig og tror automatisk jeg er problemer
Marwan: Du kigger på mig og tror automatisk jeg er problemer

I februar kom Mø dog på helt andre tanker. Som lille pige var hun kæmpe fan af Spice Girls, så på Valentinsdag den 13. februar, fik hun lyst til at udgive et cover af Spice Girls-hittet 'Say You'll Be There'.

Hun taggede de gamle Spice Girls-medlemmer i sit Twitter-opslag, og samme dag lå der svar fra Melanie C: 'So much love for this Mø,' skrev det engelske pop-ikon.


- Jeg røg direkte tilbage til mit 9-årige jeg. Det var så stort. Jeg for til tasterne og ville skrive tak tilbage, men så beherskede jeg mig og spillede cool, haha. Hvis jeg som 9-årig vidste, at jeg en dag ville ende med at få en hilsen fra Spice Girls, ville jeg jo eksplodere.

Poul Krebs: Medina er tarvelig med alle de nøgenbilleder
Poul Krebs: Medina er tarvelig med alle de nøgenbilleder

Mø har i det hele taget svært ved at forstå, hvad der sker omkring hende for tiden. Der er hele tiden nogen, der vil have en bid af hendes navn og succes, men hun forsøger at holde hovedet koldt.

- Det skal nok gå.

LÆS OGSÅ: Husker du Lickety-Split fra 'X Factor'? Her er de i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx