Af - 08/10-15 10:16

Wafande skifter sprog: - Nu vil jeg slå igennem i udlandetWafande skifter sprog: - Nu vil jeg slå igennem i udlandet

Sympatiske Wafande fra 'Voice Junior' og hitlisterne er klar til at debutere på engelsk med sit nye sideprojekt Black Dylan. Efter at have skabt et økonomisk sikkerhedsnet i Danmark, er det tid til at satse internationalt.

Vind en signeret Black Dylan-tegning (Se videoen). Upload dit bedste Wafande-ansigt på Instagram og brug #metroxpress så er du med i lodtrækningen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

- Vi skal lige have planlagt det hele, men vi går for den nu. Jeg har startet mit eget pladeselskab, tasken er pakket, alle har deres pas klar, kontakterne i Frankrig, Australien er blevet informeret, nu skal vi slå igennem internationalt.

TV: De kendte afslører: Denne 'Klovn'-figur ligner jeg mest
TV: De kendte afslører: Denne 'Klovn'-figur ligner jeg mest

Wafande griner. Sammen med sin gamle musikalske makker, produceren Nuplex, har han i dag premiere på sit nye engelsksprogede projekt ved navn Black Dylan og førstesinglen 'Don't Wanna Be Alone', der kredser om emnet 'ensomhed'.

- Hvor Wafande-projektet er lyst og positivt, så er Black Dylan lidt mere dybt og eftertænksomt. Drømmen er, at jeg kan køre Black Dylan om vinteren, og så når det bliver sommer, ruller vi ud som Wafande, fortæller Wafande.

Amerikanske hiphop-legender imponeret over dansk festival
Amerikanske hiphop-legender imponeret over dansk festival

Projektet finansieres ved hjælp af en masse vennetjenester samt overskud fra Wafandes dansksprogede karriere, der blandt andet for tiden har givet ham en plads som dommer i 'Voice junior' på TV 2.

- Det har virkelig kildet i maven at udgive musik på engelsk, for det var jo det, jeg startede med. Det er en anden side af mig, som jeg har ventet længe på at kunne vise frem. Jeg tror, vi har to-tre album liggende i skuffen på engelsk, som aldrig er blevet udsent.

Wafande forklarer, hvorfor de kalder sig Black Dylan.

- Bob Dylan er jo en artist fra vores forældres generetion, som vi forbinder med 'ægte musik'. Han var en forkæmper for fred under Vietnamkrigen. Så tænkte vi lidt i sjov: Hvis Bob Dylan var sort, havde han nok lydt lidt ligesom os med masser af bass og funk.

NorthSide fortalt i GIFs: Skål med festival-babes
NorthSide fortalt i GIFs: Skål med festival-babes

Vind en signeret Black Dylan-tegning (Se videoen øverst). Upload dit bedste Wafande-ansigt på Instagram og brug #metroxpress så er du med i lodtrækningen.

Hør den nye single 'Don't Wanna Be Alone' HER.

LÆS OGSÅ: Video: Oplev den vildeste udsigt over NorthSide

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Regeringen klar med nyt udspil...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx